Teema:
Pealkiri:
Lambaliha meie toidulaualAutor(id): Enn Tobreluts, Raivo Vokk, Olavi Liblik, Pille Petersoo
Kirjastus: Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda
Linn:
Aasta: 2012
Originaalkeel:
Lehekülgi: 63
Seisukord:
Suurus: pehmes köites
Sisu:
Loomse toidu tarbimise juures mängib lambaliha eestlaste toidulaual kõige tagasihoidlikumat rolli. Kiputakse arvama, et just lambalihal on «kasuka» maitse, mis tegelikult on hoopis lambarasvale iseloomulik. Enam tähelepanu tulebki seepärast pöörata mitte ainult lambaliha ja sellest valmistatud toodete tarbimisele, vaid eelkõige tarbitava liha kvaliteedile. Käesolevas raamatus tutvustatakse lambaliha kasutamise võimalusi ning antakse soovitusi lambalihatoitude valmistamiseks.
Märksõnad:
kokandus
Hind: -
Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Lambaliha meie toidulaual, Enn Tobreluts, Raivo Vokk, Olavi Liblik, Pille Petersoo, Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda 2012Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
alla viimati lisatud:
all on 0 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!