Itaalias, Pelgulinnas ja Sepamaal, Klõpsa siia , et näha täielikku loendit! Itaalias, Pelgulinnas ja Sepamaal. . . , Anni Arro, Menu 2010 | vanaraamat. ee
Alates 11. märtsist saab poodi tellitud pakke kätte endiselt tööajal E-R 10-18.00 ja L 10-16.00. Kaupluse ukse tagant helista tel. 734 1901. Pakiga posti teel saatmine toimib tavapäraselt.
Ostukorv

Ostukorv on tühi

Teema: Kokaraamatud
Pealkiri: Itaalias, Pelgulinnas ja Sepamaal...
Autor(id): Anni Arro
Kujundaja: Külli Kuusik


Kirjastus: Menu
Linn:
Aasta: 2010
Originaalkeel:
ISBN: 9789949470105
Lehekülgi: 272

Seisukord: heas korras raamat

Mõõdud: 197 × 261 mm
Suurus: suures formaadis, kõvas köites

Sisu:
Anni Arro Selles raamatus kokkab Anni Arro kolmes erinevas kohas. Ta alustab kulinaarset rännakut oma kokanduslike juurte juurest Itaaliast. Sealt tuleb ta tagasi Eestisse, oma Pelgulinna kööki, kust liigub maale, põldude ja peenarde vahele. Ei saa öelda, et üks koht oleks kuidagi parem kui teine. Igal pool on oma head ja vead. Iga koht mõjutab autorit erinevalt, kuid ta road jäävad ikka lihtsaks ja ausaks. Oma olemuselt võiksid Itaalia ja Eesti köök olla väga sarnased. Itaallane paneb taldrikule päikeseküpse tomati, mozarella-juustu ning piserdab peale oliiviõli. Ta hindab oma toorainet ja teab, et taldrikule ei ole vaja kuhjata palju erinevat kraami.

Eesti köök võiks toimida samadel põhimõtetel. Puravik, sirmik, räim, muskaatkõrvits, peet, rukkijahu, Peipsi sibul, vänge küüslauk – Eestis on fantastiline toorainevalik! Nii maitsvat kartulit, kui meil, ei leia mitte kusagilt mujalt! Autor leiab, et võiksime olla teadlikud oma saadustest, võiksime olla uhked oma aarete üle.

Raamatust leiab hulgaliselt retsepte, kuidas valmistada kergemaid eelroogi, suupisteid, salateid, kobedamaid kõhutäisi ning eriti maitsvaid kooke. Illustreeritud rohkete piltidega.

Hind: - Hetkel on otsas*

*Jäta enda märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.

Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Peeter Kard, Kehva aja kokaraamat,
Perona, 1991, hind: 4,00 eurot

Peeter Kard, 33 toitu kloostri moodi,
Perona, 1991, hind: 4,00 eurot

Peeter Kard, Hoidised aedviljadest,
kirjandusühistu Teadus, 1992, hind: 4,00 eurot

Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek ja Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1965, hind: 7,00 eurot

Karupoeg Puhhi kokaraamat,
Egmont Estonia, 2001, hind: 6,00 eurot

Tuuli Mathisen, Suupisted,
Varrak, 2017, hind: 19,00 eurot

Salme Masso, Seenetoidud,
Valgus, 1972, hind: 2,00 eurot

Vesta Reest, Minu köök. Toit talust ja turult,
Varrak, 2012, hind: 15,00 eurot

M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1966, hind: 7,50 eurot

Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 4,50 eurot



Kokaraamatud all on 2274 raamatut. Klõpsa siia, et näha täielikku loendit!
Itaalias, Pelgulinnas ja Sepamaal..., Anni Arro, Menu 2010 | vanaraamat.ee
Itaalias, Pelgulinnas ja Sepamaal..., Anni Arro, Menu 2010 | vanaraamat.ee
Itaalias, Pelgulinnas ja Sepamaal..., Anni Arro, Menu 2010 | vanaraamat.ee
Itaalias, Pelgulinnas ja Sepamaal..., Anni Arro, Menu 2010 | vanaraamat.ee
Itaalias, Pelgulinnas ja Sepamaal..., Anni Arro, Menu 2010 | vanaraamat.ee
Itaalias, Pelgulinnas ja Sepamaal..., Anni Arro, Menu 2010 | vanaraamat.ee

Kasutatud raamatud
Alates 1999. aastast järjest täienenud raamatukataloog sisaldab täna üht Eesti kõige hoolikamalt valitud, sisukaimat kollektsiooni, mis pakub raamatusõpradele ehedaimat lugemisrõõmu.

Üle 47 000 väljaande
Kui tüüpilises raamatupoes on tavapäraselt müügil umbes 3000 raamatut, siis Vanaraamatu antikvariaat pakub lugejaile suuremat valikut, sest müüme kasutatud raamatuid erinevatest kümnenditest.

Raamatute tellimine
Kõiki kataloogis müügil olevaid väljaandeid saad mugavalt tellida veebilehe kaudu.
Veebist ostmise juhend
Tellimistingimused
Privaatsustingimused

Kontaktandmed
Biblio OÜ, reg.nr. 10598332,
Raamatupood: Riia 5, Tartu, 51010 Eesti
Veebikataloog: www.vanaraamat.ee
Kontakttelefon (+372) 7 341 901
E-mail: 

 


www.vanaraamat.ee © 2024 Biblio OÜ » Kvaliteetsed kasutatud raamatud