Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Täielik kufi kokaraamatAutor(id): Ühinenud Ajakirjad
Kirjastus: Ühinenud Ajakirjad
Linn:
Aasta: 2024
Originaalkeel:
ISBN: 9771406211215
Lehekülgi: 132
Seisukord: heas korras uus raamat kirjastusest
Mõõdud: 297x230
Suurus: Pehmekaaneline
Sisu:
Selle raamatu saame teele panna keskmiselt 3-5 päeva jooksul peale raha laekumist meie arvele.
Kuumaõhufritüüridest ehk kufidest on saanud tänapäevase moodsa köögi kohustuslik osa ja aina enam inimesi läheb selle trendiga kaasa. Seega kogusime kokku hulga retsepte, et valmiksid imemaitsvad ampsud, mõnusad lisandid, kindlasti proovimist tasuvad toidud ja lihtsad magusad suutäied. Siit leiad nõuandeid, kuidas fritüüri valida, mida tasub selles küpsetada ja mida mitte. Kufi sobib imeliselt väikeste koguste valmistamiseks, seega ei pea sa pärast suurt ahju puhtaks küürima. Kõik, mida muidu peaks praadima – näiteks friikad või kanapalad – valmib ilma õlita, mis võiks rõõmustada neid, kes loevad kaloreid.
Kuidas see töötab? Tehniliselt see ei prae, hoopis võimas ventiaaltor ajab ringi kütteelementidest kiirgavat kuuma õhku otsekui oleks tegemist konvektsioonahjuga. Võidki oma kufist mõelda kui tillukesest konvektsioonahjust, mis küpsetab toitu hoopis kiiremini kui suur ahi ja võib seega aidata elektri pealt kokku hoida. Enamik mudeleid on sellised, mis suudavad soovitud temperatuuri saavutada vähem kui kolme minutiga, samas kui standardne ahi vajab vähemalt kümmet minutit. Kindla peale hoiab sellega aega kokku, lisaks on kuumaõhufritüür üllatavalt mitmekülgne. Masinaid on tohutu valik: on neid, mis kombineeritud kiirkeetjaga, neid, millel kaks erinevat sahtlit mitme toidu samaaegseks valmistamiseks, ja ka neid, millel vaid üks suur sahtel. Kõik, mida kodus kufi jaoks vaja, on vaid mõnevõrra ruumi tööpinnal, arvestama peab ka masina taga oleva vaba ruumiga, sest ventilaator vajab ringlemiseks õhku. Juba mõne kasutamiskorra järel saad aru, kui ideaalne on see eelmise päeva toidu soojendamiseks. Ükskõik kui armas on ka olnud kodune mikrolaineahi – kufi suudab quiche’i või pitsalõigu soojendades muuta krõbedaks ning sellega jääb mikrolaineahi küll hätta.
Kufist saab sinu abimees nii lihtsate toitude kui ka keerukamate sufleede valmistamise juures. Lisaks on kõik nii lihtne, et lapsedki saavad kaasa lüüa ja see on juba puhas boonus!
Märksõnad:
Ühinenud Ajakirjad
kokaraamat
toiduretseptid
Hind: -
Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Täielik kufi kokaraamat, Ühinenud Ajakirjad, Ühinenud Ajakirjad 2024Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Britt Paju, Ümber laua. Meeleolukad eined pere ja sõpradega,
Rahva Raamat AS, 2021, hind: 17,00 eurot
Toivo Niiberg, Priit Põldma, Aia- ja metsasaaduste säilitamine. Hapendamine,
Maalehe Raamat, 1997, hind: 7,00 eurot
Peeter Kard, Kehva aja kokaraamat,
Perona, 1991, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, 33 toitu kloostri moodi,
Perona, 1991, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, Hoidised aedviljadest,
kirjandusühistu Teadus, 1992, hind: 4,00 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek ja Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1965, hind: 7,00 eurot
Karupoeg Puhhi kokaraamat,
Egmont Estonia, 2001, hind: 6,00 eurot
Tuuli Mathisen, Suupisted,
Varrak, 2017, hind: 19,00 eurot
Salme Masso, Seenetoidud,
Valgus, 1972, hind: 2,00 eurot
Vesta Reest, Minu köök. Toit talust ja turult,
Varrak, 2012, hind: 15,00 eurot
Kokaraamatud all on 2274 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!