Culinaria European Specialties, Könemann Klõpsa siia , et näha täielikku loendit! Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat. ee
Alates 11. märtsist saab poodi tellitud pakke kätte endiselt tööajal E-R 10-18.00 ja L 10-16.00. Kaupluse ukse tagant helista tel. 734 1901. Pakiga posti teel saatmine toimib tavapäraselt.
Ostukorv

"The role of routines, demands and ..""Mis on tahke keha""Läbi linnaöö""Large-scale motions in the Univers..""Tervise Varaait. Eneseravimine ja ..""Kunst ja Kodu 1978/01. XX aastakä..""Reasons for move. A study on trend..""Kahe monstrumi haardes""Vabandamisprojekt""Minu au on truudus. Pataljon ''Nar..""Esteetika ja universum. Metoodilis..""Ärni töökoda. Pappraamat""Eksiarvamusi seksist. Mitusada int..""Rahvapärimuste koguja 3""Eesti idapataljonid Idarindel 1941..""Loomaaed pagasis. Parem varblane p..""Geniaalne plätserdamis-kritseldam..""Joobnud mets. Sahisev maa""Üldbioloogia. Õpik X-XI klassile""Surnud liblikad""XX sajandi kroonika. Eesti ja maai..""Saatan Gorais. Patukahetseja""Läänemaa Teises maailmasõjas""Nabakirjad. Reisimuljeid Arktikalt..""Naine, nagu sa oled""Ellujäämise õpetus. I""Kas mäletad, mu arm? III""Estonian Journal of Earth Sciences..""Kuidas sünnib näitemäng. Kuidas..""Põlva Ühisgümnaasium ajast aega""Jõulusoov (jutud, luuletused)""Märgikogujale""Jean-Christophe II. Mäss. Laat v..""34 imelist koeratõugu""Autori meelespea. Käsikirja vormi..""Vormi dematerialisatsioon. Tartu K..""Tass teed""Võrdväärsed. Naiste ja meeste s..""Läänemaa ja läänlased (kogumik..""Reis Lõunapoolusele ja ümber maa..""Pudrumehike ja teisi muinasjutte""Kunst 1990/01 (75). Kujutava ja ta..""Eesti põllumajandus XX sajandil I..""Nobeli kirjandusauhind""Characterization of ancient Eurasi..""Lootusetu juhtum""Loodusõpetuse tööraamat 3. klas..""Elu täis vaprust""Näitus Ruhnu kunstis / Ruhnu Isla..""Tervise Varaait. Eneseravimine ja ..""Huvitav zooloogia. Lugusid ja jutt..""Pflanzengesellschaften der Erde""Meie Eesti Naine""Антропология эсто..""Rakvere linnuse ajalugu""Ernan tarina. Suomen tiedustelujou..""Variability of atmospheric transpa..""Järvamaa 2. Loodus. Aeg. Inimene""Õhusõda ja kirjandus. Lisaks ess..""Komsomoliorganisatsioon koolis""The Golden Ratio: The Story of Phi..""Johann Wilhelm Krause 1757-1828. L..""Eesti ja geopoliitika. Iseseisev E..""Valitseda elu""Estonia Since 1944. Reports of the..""Raha""Keskkooli 1987/88. õ.-a. lõpueks..""Soomusrongide diviis Vabadussõjas..""Psühholoogia põhisuunad""Eesti NSV kuurordid""Võlukunsti käsiraamat. Algkursus..""Kui venelased tulid...""Rahvastikuteadus ja rahvaloendus""Vene-eesti sõnaraamat. Русск..""Bioloogia VII klassile. Zooloogia""Süütalastepäev""Meediaõpetus üldhariduskoolis. ..""Emajõe kondor""Kahe palee vahel""Toimetulek iseendaga. Kakskümmend..""Piibli väike sõnaraamat""Tuulikud läbi aegade""Rahvusest riigiks (uute rahvusriik..""Lovin'""Jugoslaavia kokkuvarisemine 1991..""Eesti koolisõnaraamat""Maroko taeva all""Pastellmaal algajatele""Liiklusülesanded""Väike inglise-eesti-vene meditsii..""Kui kodus on kass""Elu võrrandid. Evolutsiooni suuna..""Skorpioni illusioon""Ahvina sündinud Inimese põlvnem..""Ajalooline Ajakiri 2013/2""Aianduse õpperaamat (Köögivilja..""Lähiajalugu. Õpik XII klassile""Design, functionlization and appli..""Tundmatu Kimi Räikkönen""Processivity of cellulases and chi..""Tummad tunnistajad. Kriminalistika..""Kunst 1993/02. Art in Estonia""Soome keele õpik. Lugemik, gramma..""Interneti teatmik""Muinsuskaitse aastaraamat 2009""Agronoomia 1936/12. Põllumajandus..""Tikand eesti rahvakunstis. Выш..""Mälupääste. Lae oma aju pilgeni..""Arsenjevi elu""Õppesõit tänavatel ja teedel""Vaeste-Patuste alev II""Asemik""Antikommunismi ideoloogiakriis""Maismaa võõrliikide käsiraamat""Jumalad, hauakambrid, õpetlased. ..""Ümbermaailmareisi päevikutest""Katz""Uus Talu 1930. Kuues aastakäik. R..""Emakeele Seltsi aastaraamat (44-45..""Augustikahurid""Saar merede ristmikul. Reisid mö..""Pealkiri ajalehes""Sortimine ja otsimin. Õppevahend""Aatomienergia ja selle kasutamine ..""Vene kroonitud peade naised. 1. os..""Õppida, mängida, hõisata! Laule..""Elukestev Õpe: õppimise kutse 1""Word 2000""Arvutikasutaja sõnastik. Inglise-..""Estonian Journal of Earth Sciences..""Lydia Koidula Memoriaalmuuseum. ..""Talvisota. Kronikka""Inglise keele grammatika keskkooli.."
133 tk kogusumma: 1294,28 EUR

Teema: Kokaraamatud
Pealkiri: Culinaria. European Specialties
Autor(id): Joachim Römer, Michael Ditter (peatoimetajad)
Kujundaja: Peter Feierabend


Kirjastus: Könemann
Linn:
Aasta: 2005
Originaalkeel:
ISBN: 3-8331-1124-0
Lehekülgi: 640

Seisukord: heas korras
Suurus: väga suures formaadis kõvade kaantega

Sisu:
"Culinaria European Specialties" invites the reader on a culinary journey through Europe with many stopovers: from Ireland in the west to Russia in the east, from Finalnd in the north to Turkey in the south.

-England (English Breakfast; Tea- Much More than a Drink; Roast Beef with Yorkshire Pudding - England´s National Dish etc...)

-Scotland (Whisky; Haggis; All About Oats; Baking Scottish Style etc...)

-Ireland (The Potato; How Mutton Became Lamb; Cockles and Mussels; The Black Beer; Whiskey; Bailey´s - a Liqueur of World Importance; Milk, Cheese, Butter; Soda Bread; Gurr Cake; Buddings etc...)

-Denmark (Smoked Herring; Eel; Pork; Beer; Danish Pastries etc...)

-Norway (Salmon; Cod; Aquavit - A Liquor Travels Around The World: Cheese etc...)

-Sweden (Smörgasbord; Herring and Cold Hors d´oeuvre; Fresh Pastries and Coffee; Crispbread; Cereals; Roughage etc...)

-Finland (The Sauna; Eating Crayfish; Salmon Trout; Roes; Kalakukko - Fish and Meta in Loaf; Mushrooms and berries; Buried Lamb etc...)

-Russia and other member states of the former Soviet Union (Zakuski; Pirogi; Pelmeni; The Strugeon; Caviar; Cabbage and Root Vegetables; Soups; Solyanka; Kvas; Krimskoye; Tea; The Samovar; Vodka; Vodka Liqueurs etc...)

-Poland (Mushrooms; Kasha; Cabbage; Cracow Sausages; Polish Sausages; Mead etc...)

-The Czech Republic and Slovakia (Prague Ham; Carp; Sheep´s Milk Cheese; Pilsner Beer; Dishes to have with Beer etc...)

-Hungary (The Pike-Perch; Hungary´s Bouillabaisse; Goose Liver; Pörkölt; Paprika; Palacsinta etc...)

-Austria (The Viennese Coffeehouse; Beef; Wiener Schnitzel; Game - Austra; Wine; Heuriger; Vienna; The Sausage Stand; Dumplings; Salzburger Nockerln; Krapfen; Austrian Schnapps etc...)

-Switzerland (Swiss Cheese; Emmental; Cheese Fondue; Rackette; Rösti; Rösti Palette; Fish; Bünder Fleisch; Basler Leckerli; Chocolate; From Bean to Cocoa; The Praline; The Cohiba; Cigar Formats; How to Smoke a Cigar etc...)

-Germany (Bread and Rolls; Important Pork Cuts; Sausage; Regional Wurst Specialties; Kiel Sprats; Fish; Plaice; Herring; Potatoes; The "Krauts"; German Cabbages; Stewards´Meal of Fellowship; Vegetables; Spätzle - The German Noodle; Cheese Spätzle; Fruit; Apple country; Cake; Tortes; Fruit Tortes; Lebkuchen and Printen; Marzipan; Wine; Ebbewoi; German Beer; The World´s Largest Beer Festival; Top Fermented and Bottom Fermented; Regional Snacks with Beer etc...)

-The Netherlands (Dutch Cheese; Stews; Poffert; Pancakes; Herring; Maatjes; Mussels; Limburger Vlaai; Ginger; Speculaas etc...)

-Belgium (Waterzooi; Eel in Green sauce; French Fries; Stoemp; Mussels; Poultry; Ardennes Ham; Cooking with Beer; Belgian Beers; Lambic and Gueuze; Trapist beer; Herve; Cheese; Waffles; Syrup; Chocolates etc...)

-France (The Baguette; Butter from Unpasteurized Milk; Croissant; Pastis; Edible Snails; Lobsters; Oysters; Sea Foods; Anchovies; Truffles; Pates and Terrines; Foie Gras; Volaille de Bresse; Poultry; The Traiteur; Ham and Sausage; French Cuts of Beef; Cattle Breeds; Pork and Lamb; Choucroute; Vegetables and Potatoes; Crudites; Vinegar; Herbs of Provence; Mautard de Dijon; Quiche Lorraine; Cheese; Fromage Frais; Camembert; Roquefort; Wine; Champagne; Cognac; Cider; Crepes; Nougat etc...)

-Spain (Tapas; Sherry; Brandy de Jerez; Iberian Ham; Sausages; Gazpacho; Soups and Stews; Egg Dishes; Popular tortillas; Canned fish products; Rice; Pealla; Saffron; Olive Oil; Alioli; Cheese; Rioja; Grape Varieties; Cava; Sidra etc...)

-Portugal (Petiscos and Salgados; Caldo Verde; Sardines; Bacalhau; Fish and Shellfish; Found in Portuguese Waters; Portuguese Breeds Bearing the Denominacao de Origem (DO) Quality Mark; Meat Glossary; Piri-Piri and Other Spices; Portuguese Cheese; Nuts and Nibbles; Mel-honey; Vinho Verde etc...)

-Italy (Pizza; Prosciutto di Parma; Antipasti; Pasta Secca; Pasta Sauces; Ravioli; Tortellini; Gnocchi; Polenta; Goronzola; Salumi; Salami; Frittata; Truffles; Panettone; Gelati; Campari etc...)

-Greece ( Mezedes; Pita and Fillo; Moussakas; Cheese; Digestifs; Coffee etc...)

-Turkey (Flat Bread; Meze; Yufka; Raki; Sweetmeats etc...)

Hind: - Hetkel on otsas*

*Jäta enda märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.

Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Koostanud Maria Kagan, Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (1. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot

Maria Kagan (koostaja), Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (2. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot

Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot

Angeelika Kang, Süües terveks ja kauniks! Oled see, mida sööd,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 8,00 eurot

koostajad: Julia Kornejeva, Irina Krivorukova; teksti autor: Julia Kornejeva; toimetaja: Pia Ehasalu, Peeter I kokaraamat,
Tallinna Linnamuuseum, 2022, hind: 14,00 eurot

Roland Gööck, Tee. 50 retsepti kogu maailmast Hans Joachim Döbbelini fotodega,
Avita, 2001, hind: 10,00 eurot

Aive Luigela, Hoidised,
Varrak, 2010, hind: 26,00 eurot

Koostanud: Silvi Kohu, Rootsi laud kodusel peol,
ATA-Raamat, 1999, hind: 5,00 eurot

Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 4,00 eurot

Pille Enden, Tiina Lebane ja Lia Virkus, Taimetoidud kõigile,
Ajakirjade Kirjastus, 2012, hind: 17,00 eurot



Kokaraamatud all on 2316 raamatut. Klõpsa siia, et näha täielikku loendit!
Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee
Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee
Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee
Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee
Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee
Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee

Kasutatud raamatud
Alates 1999. aastast järjest täienenud raamatukataloog sisaldab täna üht Eesti kõige hoolikamalt valitud, sisukaimat kollektsiooni, mis pakub raamatusõpradele ehedaimat lugemisrõõmu.

Üle 47 000 väljaande
Kui tüüpilises raamatupoes on tavapäraselt müügil umbes 3000 raamatut, siis Vanaraamatu antikvariaat pakub lugejaile suuremat valikut, sest müüme kasutatud raamatuid erinevatest kümnenditest.

Raamatute tellimine
Kõiki kataloogis müügil olevaid väljaandeid saad mugavalt tellida veebilehe kaudu.
Veebist ostmise juhend
Tellimistingimused
Privaatsustingimused

Kontaktandmed
Biblio OÜ, reg.nr. 10598332,
Raamatupood: Riia 5, Tartu, 51010 Eesti
Veebikataloog: www.vanaraamat.ee
Kontakttelefon (+372) 7 341 901
E-mail: 

 


www.vanaraamat.ee © 2024 Biblio OÜ » Kvaliteetsed kasutatud raamatud