Fermentatsioonist – ausalt ja Klõpsa siia , et näha täielikku loendit! Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits, Rain Kuldjärv, Pegasus 2023 | vanaraamat. ee
Alates 11. märtsist saab poodi tellitud pakke kätte endiselt tööajal E-R 10-18.00 ja L 10-16.00. Kaupluse ukse tagant helista tel. 734 1901. Pakiga posti teel saatmine toimib tavapäraselt.
Ostukorv

"Thori päev""Lohelaul""Muinasjutte II""Oxford Greek Minidictionary""Novecento""Ogalinnud""Poliitika on kunst. Meenutusi ja m..""Stressivaba kokkamine. Lihtsalt, k..""Infosüsteemide genereerimise süs..""Välisriikide majandusgeograafia X..""Roosa kuu""Abielu eesti moodi""Teejuht kalorite maailma""Elada, et sellest jutustada""Vana maailma kummitused""Lähivõte""Pimedad juurdlused. Kurjategijad, ..""Eesti NSV kuurordid""Microsoft Word 2000. Käsiraamat""Magalhães. Mees ja tema kangelast..""Tüdruk a""Trumpäss""Kõrgklassi armuke""Geomeetria. Stereomeetria. Keskkoo..""NLKP XXVII kongressi materjale""Eesti maksuseadused koos rakendusa..""Eesti spordi biograafiline leksiko..""Interneti teatmik""Iluaiandus""Koordinaatide meetod""Lips-laps, lehelind""Sihtpunkt teadmata. Venemaa päras..""Julged kaptenid""Matemaatilise statistika tabelid I..""Igapäevane emakeel""Agatha Christie' mõistatus""Kuidas sobime... Mina, mees. Astro..""Kommenteeritud maksuseadused 2003...""Maaleib""HEYCO. Werkzeuge. Tools. Outils. H..""Zooloogilised novellid""Merineitsi mõrv""Lendas üle kalkunipesa""Abielurikkumine. Kuulsaid kõrvale..""Karu Semu ja metssiga Mozart. Pari..""Üks teise järel""Eesti ajalugu 2. Konspektiivne õp..""Liiklusülesanded""Meri ja rannik""Vaikelu""Neptunile kingitud südamed 2 [kal..""Isa vastutusest""Väike vormisõnastik 1. Sissejuha..""Sõjakirves on välja kaevatud""Ajaloo algkursuse õpetamisest""Insener Paberiti juhtum""Kuidas saavutatakse teadmisi kõrg..""Kuus kuud kuumust: Estcoy 12 Afgan..""Kesköine koor""Roosavarbad""Olemise talumatu kergus""Reis Peterburist Moskvasse""Katkutud kaanetüdruku juhtum""Sina""Sada aastat sõdu. Sada aastat ohv..""Lihtne aiatööraamat""Minimood köögis. Kõik toidud mu..""Surm lumes""Tuleohutus ja kodanikukaitse ettev..""Kompleksmuutuja funktsioonide teoo..""Mälestusese. New York Times'i bes..""300 aastat pedagoogikaharidust Ees..""Nils Holgerssoni imeline teekond l..""Kuritegude vältimise käsiraamat""Õhtu ajal on valgus""Öised päevad""Rootsi keele õpik. Lärobok i sve..""Õnne jahil. Karmid tuuled""Eesti ja külm sõda""Soojusenergeetika alused""Tuhala nõia lood""Imetajad""Pere terviseentsüklopeedia""Üldbioloogia. Õpik X-XI klassile""Vannitoad""Selge jälg""Õpilase ÕS""Inimsuhted ettevõtluses""Meest sõnast... Valik kirjutisi""Arvuti lauaraamat algajale""Ebaõiglane""Pirn aias ja köögis""Eesti taimenimetused""Kangelane""Plutoonia""Maaisanda mõrsja""Ravimtaimepiibel""Tervene vaimu läbi (4. osa)""Kaksikhaare""Hädade kiuste""11. september 2001 – koletu pett..""Kasvan rõõmuks perele. Valik las..""Röövitud rong""Revolutsioon, kodusõda ja välisr..""Kuutunnel. Ajalehes ''Postimees'' ..""20 aastat uut Eestit. 2.osa. Pöö..""Kriitika VII. Kriitika VIII. Kogut..""Scarlett 4""Rõõmus supp""Maailmakirjandus 2. Romantismist p..""Ladina keele lugemik õigusteadusk..""My Little Pony. Ponikoomiks 2. Tri..""Ilustamata elu""Anna Karenina I-II""Teaduse ja tehnika seletav sõnara..""Tütarlapsest naiseks""Estonian Literature""Kommentaarid""Lohelend""Noored kaasad""Kakskümmend aastat Eesti Ajaloo- ..""Deutsch zwei für ausländer""Käsitöö. Õpik 5.-6. klassile""Kalli kassi klassika""Ogalinnud""Kuldne kroon Eesti lipul. Intervju..""Hälin ja raev""Orjavits õitseb""Tippmailer (jutustus)""Halliste kirik. Anno Domini 1990""Numbriraamat. Nullist kuni lõpmat..""Öö varjus. New York Times'i best..""Looming 2023/8""Kaval madu. Õe Fidelma müsteeriu..""Valgustransformatsioon"
135 tk kogusumma: 1180,25 EUR

Teema: Kokaraamatud
Pealkiri: Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits
Autor(id): Rain Kuldjärv
Kujundaja: Mai-Liis Raidaru


Kirjastus: Pegasus
Linn: Tallinn
Aasta: 2023
Originaalkeel:
ISBN: 9789916165539
Lehekülgi: 176

Seisukord: heas korras uus raamat kirjastusest

Mõõdud: 240x170
Suurus: Kõvakaaneline

Sisu:
Selle raamatu saame teele panna keskmiselt 3-5 päeva jooksul peale raha laekumist meie arvele.

Raamat “Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt” on muhe käsitlus hapendamise ja kääritamise teooriast ning jagab palju praktilisi nippe ja retsepte. Siin on soovitusi nii traditsioonilisi maitseid austavale hapendajale kui ka maitsenüansse hindavale julgele katsetajale. Autor õpetab, kuidas lisaks kurkidele ka teisi köögivilju hapendada, valmistada erinevaid kimtšisid ning maailma parimat seenesalatit. Põgusalt saab tutvuda ka hapendatud piimatoodete ja vürtsikilude valmistamisega. Loomulikult ei puudu siit ka kääritatud jookide valmistamise juhendid. See raamat on valminud tänu autori aastatepikkustele teadusuuringutele ja suurele isiklikule huvile fermentatsiooni vastu. Autori soov on, et fermenteeritud toitude populaarsus kasvaks ja need satuks sagedamini eestlaste toidulauale. Fermenteeritud toit on tervislik ja toetab seedimist ning immuunsüsteemi. Korrektselt hapendatud ja kääritatud toit säilib kaua ning on seeläbi parem ka keskkonnale, sest vähendab toidu raiskamist Katseta julgelt retseptidega ja mitmekesista oma toidulauda! Rain Kuldjärv on toiduteadlane, -uuendaja ja -entusiast ning ekspert fermentatsiooni ja sensoorika valdkonnas. Ta on töötanud üle 15 aasta Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskuses (TFTAK), kus ta praegu juhib funktsionaalsete toitude ja jookide arendussuunda. Raini igapäevatöö eesmärk on arendada koostöös Eesti ettevõtetega uudseid, tervislikke ja innovaatilisi tooteid, mis on konkurentsivõimelised ka maailmaturul. Rain teab Eesti toitu läbi ja lõhki – ta on juba mitu aastat konkursi “Eesti parim toiduaine” valimiskomisjoni esimees, “Parima talutoidu” komisjoni esimees ja Tunnustatud Eesti Maitse pääsukesemärgi komisjoni liige.

Märksõnad:
Kirjastus Pegasus
fermentatsioon
hapendamine
toiduainete töötlemine
köögiviljad
seened
joogid
piimatooted
kilu
toiduretseptid
käsiraamatud

Hind: - Hetkel on otsas*

*Jäta enda märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.

Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Koostanud Silvi Kohu, Pannkoogid. Soolased ja magusad,
Ata-Raamat, 2002, hind: 6,00 eurot

Toomas Tiivel, Maailma napsid,
Kammerdisain OÜ, 2016, hind: 23,00 eurot

Colin Grodnik, Debbie Grodnik, 365 suppi. Erinev supp aasta igaks päevaks,
Odamees, 2005, hind: 8,00 eurot

Marika Vingissar, Kokkuhoiu kokaraamat [50 retsepti],
Ühinenud Ajakirjad, 2021, hind: 5,00 eurot

Koostanud Maria Kagan, Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (1. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot

Maria Kagan (koostaja), Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (2. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot

Angeelika Kang, Süües terveks ja kauniks! Oled see, mida sööd,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 8,00 eurot

koostajad: Julia Kornejeva, Irina Krivorukova; teksti autor: Julia Kornejeva; toimetaja: Pia Ehasalu, Peeter I kokaraamat,
Tallinna Linnamuuseum, 2022, hind: 14,00 eurot

Roland Gööck, Tee. 50 retsepti kogu maailmast Hans Joachim Döbbelini fotodega,
Avita, 2001, hind: 10,00 eurot

Aive Luigela, Hoidised,
Varrak, 2010, hind: 26,00 eurot



Kokaraamatud all on 2316 raamatut. Klõpsa siia, et näha täielikku loendit!
Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits, Rain Kuldjärv, Pegasus 2023 | vanaraamat.ee
Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits, Rain Kuldjärv, Pegasus 2023 | vanaraamat.ee
Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits, Rain Kuldjärv, Pegasus 2023 | vanaraamat.ee
Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits, Rain Kuldjärv, Pegasus 2023 | vanaraamat.ee
Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits, Rain Kuldjärv, Pegasus 2023 | vanaraamat.ee
Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits, Rain Kuldjärv, Pegasus 2023 | vanaraamat.ee

Kasutatud raamatud
Alates 1999. aastast järjest täienenud raamatukataloog sisaldab täna üht Eesti kõige hoolikamalt valitud, sisukaimat kollektsiooni, mis pakub raamatusõpradele ehedaimat lugemisrõõmu.

Üle 47 000 väljaande
Kui tüüpilises raamatupoes on tavapäraselt müügil umbes 3000 raamatut, siis Vanaraamatu antikvariaat pakub lugejaile suuremat valikut, sest müüme kasutatud raamatuid erinevatest kümnenditest.

Raamatute tellimine
Kõiki kataloogis müügil olevaid väljaandeid saad mugavalt tellida veebilehe kaudu.
Veebist ostmise juhend
Tellimistingimused
Privaatsustingimused

Kontaktandmed
Biblio OÜ, reg.nr. 10598332,
Raamatupood: Riia 5, Tartu, 51010 Eesti
Veebikataloog: www.vanaraamat.ee
Kontakttelefon (+372) 7 341 901
E-mail: 

 


www.vanaraamat.ee © 2024 Biblio OÜ » Kvaliteetsed kasutatud raamatud