Kulinaaria, Koostanud Sirje Rekkor, Klõpsa siia , et näha täielikku loendit! Kulinaaria, Koostanud Sirje Rekkor, Argo 2011 | vanaraamat. ee
Alates 11. märtsist saab poodi tellitud pakke kätte endiselt tööajal E-R 10-18.00 ja L 10-16.00. Kaupluse ukse tagant helista tel. 734 1901. Pakiga posti teel saatmine toimib tavapäraselt.

Teema: Kokaraamatud
Pealkiri: Kulinaaria
Autor(id): Koostanud Sirje Rekkor

Kirjastus: Argo
Linn: Tallinn
Aasta: 2011
Originaalkeel:
ISBN: 9789949466382
Lehekülgi: 352

Seisukord: pisut kulunud kaaned, sisu olemas ja korras

Mõõdud: 270x210 mm
Suurus: suures formaadis, pehmete kaantega

Sisu:
Õpiku neljas trükk on eelmistega võrreldes oluliselt täiendatud ja kaasajastatud, lisatud on koguni üheksa uut peatükki. Õpiku üheksa autorit on õpiku koostamisel lähtunud eelkõige toiduvalmistamise õpetamise vajadustest kutsealases koolituses. Õppimise tõhustamiseks on kõigi 31 peatüki lõpus kordamisküsimused ja harjutusülesanded teadmiste kinnistamiseks ja loovuse arendamiseks. Rohkesti vajalikku teavet pakuvad õpiku lisad.

Õpiku koostamisel on aluseks võetud Haridus- ja Teadusministeeriumi kulinaaria aineprogrammid kokkade, kokk-pagarite ja kokk-kondiitrite erialadele. Käsiraamat on abiks ka teenindus- ja hotellialal õppijatele ning vastavate erialade täiend- ja ümberõppijatele kulinaariaalaste teadmiste täiustamisel.

Hind: - Hetkel on otsas*

*Jäta enda märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.

Otsing autori järgi:

Anne Kersna, Sirje Rekkor, Reet Piiri, Dina Aarma, Õile Aavik, Inara Luigas, Elli Vendla, Inge Rego, Eesti rahvusköök,
Maalehe Raamat, 2004, hind: 25,00 eurot

Anne Kersna ja Sirje Rekkor, Poole tunni toidud,
Maalehe Raamat, 1998, hind: 13,00 eurot

Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda, Põllumajandusministeerium; tekstid on koostanud ja retseptid kirja pannud Sirje Rekkor, Hautamisretsepte. Projekti Oma pott raames väljavalitud retseptid,
Kuma, 2006, hind: 4,00 eurot

Sirje Rekkor; Tiit Koha, Lihtne ja tervislik. 60+ kokaraamat,
Post Factum, 2018, hind: 20,00 eurot

Sirje Rekkor, Turundus. Majutamine ja toitlustamine,
Ilo, 2006, hind: 16,00 eurot

Sirje Rekkor, Anne Kersna, Anne Roosipõld, Maire Merits, Toitlustuse alused,
Argo, 2008

Reelika Eerik, Sirje Rekkor, Katame laua,
Tammerraamat, 2017

koostanud Helle Noorväli, Erkki Piisang, Kaie Piiskop, Einike Pilli, Erle Põiklik, Sirje Rekkor, Kalle Toom, Kutsehariduse kooliõppekavade koostamise ja arendamise käsiraamat,
Innove, 2014

Reet Piiri, Õile Aavik, Elli Vendla, Anne Kersna, Sirje Rekkor, Inge Rego, Dina Aarma, Inara Luigas, Estonian national cuisine,
Maalehe Raamat, 2006

Sirje Rekkor, Õile Aavik, Elli Vendla, Anne Kersna, Inara Luigas, Inge Rego, Reet Piiri, Dina Aarma, Die Estnische Nationalküche,
Maalehe Raamat, 2006

Heli Tooman, Anne Roosipõld, Sirje Rekkor; toimetanud Siiri Soidro, Teenindusprotsesside juhtimine ja teenusedisain. Kõrgkooliõpik,
Tallinna Ülikool, 2023

Marje Mäekalle, Irina Bogdanova, Eve Kärblane, Tiiu Toompuu, Dina Aarma, Tiina Parm, Inge Laur, Anne Kersna, Sirje Rekkor, Lulli Taavet; Koostanud: Sirje Rekkor, Kulinaaria. Õpik,
Riiklik Eksami- ja Kvalifikatsioonikeskus, 2002

Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Koostanud Silvi Kohu, Pannkoogid. Soolased ja magusad,
Ata-Raamat, 2002, hind: 6,00 eurot

Toomas Tiivel, Maailma napsid,
Kammerdisain OÜ, 2016, hind: 23,00 eurot

Colin Grodnik, Debbie Grodnik, 365 suppi. Erinev supp aasta igaks päevaks,
Odamees, 2005, hind: 8,00 eurot

Marika Vingissar, Kokkuhoiu kokaraamat [50 retsepti],
Ühinenud Ajakirjad, 2021, hind: 5,00 eurot

Koostanud Maria Kagan, Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (1. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot

Maria Kagan (koostaja), Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (2. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot

Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot

Angeelika Kang, Süües terveks ja kauniks! Oled see, mida sööd,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 8,00 eurot

koostajad: Julia Kornejeva, Irina Krivorukova; teksti autor: Julia Kornejeva; toimetaja: Pia Ehasalu, Peeter I kokaraamat,
Tallinna Linnamuuseum, 2022, hind: 14,00 eurot

Roland Gööck, Tee. 50 retsepti kogu maailmast Hans Joachim Döbbelini fotodega,
Avita, 2001, hind: 10,00 eurot



Kokaraamatud all on 2316 raamatut. Klõpsa siia, et näha täielikku loendit!
Kulinaaria, Koostanud Sirje Rekkor, Argo 2011 | vanaraamat.ee
Kulinaaria, Koostanud Sirje Rekkor, Argo 2011 | vanaraamat.ee
Kulinaaria, Koostanud Sirje Rekkor, Argo 2011 | vanaraamat.ee
Kulinaaria, Koostanud Sirje Rekkor, Argo 2011 | vanaraamat.ee
Kulinaaria, Koostanud Sirje Rekkor, Argo 2011 | vanaraamat.ee
Kulinaaria, Koostanud Sirje Rekkor, Argo 2011 | vanaraamat.ee

Kasutatud raamatud
Alates 1999. aastast järjest täienenud raamatukataloog sisaldab täna üht Eesti kõige hoolikamalt valitud, sisukaimat kollektsiooni, mis pakub raamatusõpradele ehedaimat lugemisrõõmu.

Üle 47 000 väljaande
Kui tüüpilises raamatupoes on tavapäraselt müügil umbes 3000 raamatut, siis Vanaraamatu antikvariaat pakub lugejaile suuremat valikut, sest müüme kasutatud raamatuid erinevatest kümnenditest.

Raamatute tellimine
Kõiki kataloogis müügil olevaid väljaandeid saad mugavalt tellida veebilehe kaudu.
Veebist ostmise juhend
Tellimistingimused
Privaatsustingimused

Kontaktandmed
Biblio OÜ, reg.nr. 10598332,
Raamatupood: Riia 5, Tartu, 51010 Eesti
Veebikataloog: www.vanaraamat.ee
Kontakttelefon (+372) 7 341 901
E-mail: 

 


www.vanaraamat.ee © 2024 Biblio OÜ » Kvaliteetsed kasutatud raamatud