Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Marineerimine. Hapendamine. SoolamineAutor(id):
Kirjastus: Ilo
Linn: Tallinn
Aasta: 2012
Originaalkeel:
Tõlkija: Marika Tamm
ISBN: 9789949172795
Lehekülgi: 64
Sari: Ise tehtud, hästi tehtud!
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 145x215
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
"Maitsvate hoidiste retseptid pärinevad meie ja lõunanaabrite põlvest põlve pärandatud retseptivaramust, on heas kooskõlas meie traditsioonidega ja pakuvad toredat lisa igaühe parimatele perekonnaretseptidele:
• kurkide marineerimine, hapendamine, soolamine,
• küüslaugu ja porrusibula marineerimine,
• hapuoblika ja maitserohelise soolamine,
• tomatite, seente, kabatšokkide, kõrvitsate sissetegemine,
• kapsa hapendamine ja marineerimine ning
• teiste puhtast loodusest saadud viljade hoidistamine.
Ise tehtud, hästi tehtud! "
Märksõnad:
TEA
Ise tehtud, hästi tehtud!
hoidised
konserveerimine (toit.)
säilitamine (toit)
marineerimine
köögiviljad
seened
hapendamine
soolamine (toit)
toiduretseptid
käsiraamatud
hoidised
marineerimine
hapendamine
soolamine (toit)
toiduretseptid
Hind: -
![](d1/graaf/info.gif)
Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Marineerimine. Hapendamine. Soolamine, , Ilo 2012Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Ülle Hõbemägi, Eva-Liisa Kaaristo, GK - teadliku toitumise alustala,
Varrak, 2018, hind: 24,00 eurot
Carol Beckerman. Toimetanud: Evelin Piip, POPKORN!,
Sinisukk, 2013, hind: 15,00 eurot
Will Torrent, Kodune kondiitrikunst. Sammsammuliste juhistega retseptid õpetavad prantsuse kondiitrikunsti töövõtteid,
Varrak, 2021, hind: 19,00 eurot
Angeelika Kang, Kodukiri, Suupisteraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2004, hind: 4,00 eurot
Anya von Bremzen, Kokakunsti eripäradest nõukogude korra tingimustes. Mälestusi toidust ja igatsusest,
Tänapäev, 2014, hind: 25,00 eurot
Väike viinakokteilide raamat,
Sinisukk, 2001, hind: 7,00 eurot
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat,
Valgus, 1984, hind: 9,50 eurot
Toimetanud Anna-Maija Tanttu, Head isu! Parimad kodused retseptid,
M. Vingissaar, 1999, hind: 11,00 eurot
Toimetaja Violeta Barysiene, Hoidised: Kööginurk eriväljaanne,
Septyni Menai, 2008, hind: 3,00 eurot
M. Eesmaa, A. KĂĽĂĽsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1974, hind: 5,00 eurot
Kokaraamatud all on 2305 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!