Culinaria European Specialties, Könemann Klõpsa siia , et näha täielikku loendit! Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat. ee
Alates 11. märtsist saab poodi tellitud pakke kätte endiselt tööajal E-R 10-18.00 ja L 10-16.00. Kaupluse ukse tagant helista tel. 734 1901. Pakiga posti teel saatmine toimib tavapäraselt.
Ostukorv

"Siiriuse saladus. Uued teaduslikud..""Lühikesed olustikulised vestlused..""Werner Holti seiklused II""Matemaatiline analüüs I-II""Tahte tekitajad""Elu luubi all. Kuidas me end kaota..""Tšuktši muinasjutte. Saja rahva ..""Õpilasele põhikooli eesti keele ..""Papers on Anthropology XVIII""Artiklite kogumik Eesti ajalooarhi..""Ompele tenavien tamineet 0-4 -vuot..""Varemed. Ruins""Meister ja Margarita""Tallinna kirikurenessanss [ajalool..""Concerts At The Pushkin Art Museum..""Vabariiklik konverents taimefüsio..""Ühisjõud 1936/6. Põllumajandusl..""Skandinaavia kogumik. Skrifter om ..""Mikrofons-81 (2.)""Isiksuse sotsioloogia""Lehmade salajane elu""Lepingute näidised""Tartto""Eesti-saksa sõnaraamat. Estnisch-..""Kõrbe pale""Tunne iseennast""Avalon""Rootslased ja nende valitsejad 2. ..""Raadiod""Tänapäeva kostüüme rahvarõiva..""Viljapuude paljundamine""Saiad, pirukad, koogid""Talv orus""Eesti kroonika 1938""Perenaise käsiraamat""Põllumehe käsiraamat. IV osa. Lo..""Hanekasvatus""Линия Грез""Mere ja taeva üksilduses""Kavalam kui inimene. Rottide ja in..""Lume- ja härmarüüs Toompea. P. ..""Eesti-soome vestmik. Virolais-suom..""Koduloomade histoloogia""Tarkade Klubi. September 2009""Süüteokoosseis: mõiste ja objek..""Uus Talu 1933/1. Rahvalik põlluma..""Uus Tallinn 2001-2013""Saladuslik päevik""Saladuste saladus""Demokraatia ja diktatuur""Poja pärast""Eesti väljapaistvaid sõnakunstni..""Soome keele õpik lastele 1. Aloit..""Perspektiiviõpetus algajatele""Tõrvalill""Mondo Sudoku 2006/8""Acheroni õied""Auk. Jutustus""Karistusõiguse alused""Tallinna tulirelvameistrid ja relv..""Eesti teismeliste vägivallatõlge..""Seeneaabits. Metsast pannile ja pu..""Saint-Pholieni kiriku poodu. Leske..""Arhitektid arhitektuurist. Nõukog..""Eesti-saksa vestmik / Estnisch-Deu..""Aasta Põhjapoolusel. Ekspeditsioo..""Vene kroonitud peade naised. 1. os..""Arvutiõpik algajale. Windows XP""Diferentsiaalarvutus""Лебединая Песня, В..""Kombaineri õpik""Puuviljad ja marjad Eestis""Factors affecting ectomycorrhizal ..""Mina vs. Aju. Kuidas ülemõtlejan..""Viljapuuaiast Allikani. Revino. Re..""Uus Talu 1929/5. Rahvalik põlluma..""Maja kui sümbol. Eesti Üliõpila..""Sabrina, teismeline nõid (21. osa..""Tervise Varaait. Eneseravimine ja ..""Loogika, keel ja mõtlemine (õpik..""Подожди... / Wait For Me...""Homo aquaticus""Karjamajandus 1927/8. II aastakäi..""Puudel Pedro ja igatsustasu""National Geographic 1996 September..""Nõukogude Liidu Kommunistliku Par..""Muinsuskaitse aastaraamat 2006""Darwini vaim ehk Peaaegu nagu vaal..""Uus Talu 1929/7. Rahvalik põlluma..""Kiek in de Kök""Põllumajandusmasinate hoidmine""Katsumuste tuultes""Kursi koolkond. Kursi school""Teel töömaailma""Vene-eesti vestmik. Русско-..""National Geographic 2010 June. Vol..""Tähekeste juures (jõulumuinasjut..""Changing Tunes""Kehakeelest""Matemaatika 7. klassile 1. osa""Teaduse ja tehnika revolutsioon ja..""Kooriloomingut""Mul on kodus kutsikas""Lapsepõlve mõjud""Detektiivi märkmed""Макроскоп""Feng shui astroloogia""Saunateed astudes. Koobassaunast k..""Väärtused vanas maamajas""Matemaatika õhtuõpik""Elu on kingitus""Otje""Õpilase võõrsõnastik. Sisaldab..""Hawksmoor""Üldmaateadus. Töövihik gümnaas..""Õnnelikud skandinaavlased. Üleva..""Silmast silma Arktikaga""Kaugmatkaja käsiraamat""Internetipsühholoogia. Rollid elu..""Teejuhid bioloogiasajandisse""Noorsooühingute ülesanded. Kõne..""Tundmatu Eesti Vabariik""Ajaloo pööripäevad 1""Rahvastiku enesetunnetus. Mida uur..""Lollid valged mehed ja teisi haled..""Поет Сара Монтьель""Psühhiaatria""Botaanika töövihik V klassile""Miks asjad ülespoole ei kuku?""Mateeria ja teadvus""Koerte parasitoosid""Tunne loomi""Эстонская графика""Halliste kirik. Anno Domini 1990""Jungi hingeatlas""Tarkade Klubi. Mai 2009""Eesti-esperanto sõnastik"
137 tk kogusumma: 1127,93 EUR

Teema: Kokaraamatud
Pealkiri: Culinaria. European Specialties
Autor(id): Joachim Römer, Michael Ditter (peatoimetajad)
Kujundaja: Peter Feierabend


Kirjastus: Könemann
Linn:
Aasta: 2005
Originaalkeel:
ISBN: 3-8331-1124-0
Lehekülgi: 640

Seisukord: heas korras
Suurus: väga suures formaadis kõvade kaantega

Sisu:
"Culinaria European Specialties" invites the reader on a culinary journey through Europe with many stopovers: from Ireland in the west to Russia in the east, from Finalnd in the north to Turkey in the south.

-England (English Breakfast; Tea- Much More than a Drink; Roast Beef with Yorkshire Pudding - England´s National Dish etc...)

-Scotland (Whisky; Haggis; All About Oats; Baking Scottish Style etc...)

-Ireland (The Potato; How Mutton Became Lamb; Cockles and Mussels; The Black Beer; Whiskey; Bailey´s - a Liqueur of World Importance; Milk, Cheese, Butter; Soda Bread; Gurr Cake; Buddings etc...)

-Denmark (Smoked Herring; Eel; Pork; Beer; Danish Pastries etc...)

-Norway (Salmon; Cod; Aquavit - A Liquor Travels Around The World: Cheese etc...)

-Sweden (Smörgasbord; Herring and Cold Hors d´oeuvre; Fresh Pastries and Coffee; Crispbread; Cereals; Roughage etc...)

-Finland (The Sauna; Eating Crayfish; Salmon Trout; Roes; Kalakukko - Fish and Meta in Loaf; Mushrooms and berries; Buried Lamb etc...)

-Russia and other member states of the former Soviet Union (Zakuski; Pirogi; Pelmeni; The Strugeon; Caviar; Cabbage and Root Vegetables; Soups; Solyanka; Kvas; Krimskoye; Tea; The Samovar; Vodka; Vodka Liqueurs etc...)

-Poland (Mushrooms; Kasha; Cabbage; Cracow Sausages; Polish Sausages; Mead etc...)

-The Czech Republic and Slovakia (Prague Ham; Carp; Sheep´s Milk Cheese; Pilsner Beer; Dishes to have with Beer etc...)

-Hungary (The Pike-Perch; Hungary´s Bouillabaisse; Goose Liver; Pörkölt; Paprika; Palacsinta etc...)

-Austria (The Viennese Coffeehouse; Beef; Wiener Schnitzel; Game - Austra; Wine; Heuriger; Vienna; The Sausage Stand; Dumplings; Salzburger Nockerln; Krapfen; Austrian Schnapps etc...)

-Switzerland (Swiss Cheese; Emmental; Cheese Fondue; Rackette; Rösti; Rösti Palette; Fish; Bünder Fleisch; Basler Leckerli; Chocolate; From Bean to Cocoa; The Praline; The Cohiba; Cigar Formats; How to Smoke a Cigar etc...)

-Germany (Bread and Rolls; Important Pork Cuts; Sausage; Regional Wurst Specialties; Kiel Sprats; Fish; Plaice; Herring; Potatoes; The "Krauts"; German Cabbages; Stewards´Meal of Fellowship; Vegetables; Spätzle - The German Noodle; Cheese Spätzle; Fruit; Apple country; Cake; Tortes; Fruit Tortes; Lebkuchen and Printen; Marzipan; Wine; Ebbewoi; German Beer; The World´s Largest Beer Festival; Top Fermented and Bottom Fermented; Regional Snacks with Beer etc...)

-The Netherlands (Dutch Cheese; Stews; Poffert; Pancakes; Herring; Maatjes; Mussels; Limburger Vlaai; Ginger; Speculaas etc...)

-Belgium (Waterzooi; Eel in Green sauce; French Fries; Stoemp; Mussels; Poultry; Ardennes Ham; Cooking with Beer; Belgian Beers; Lambic and Gueuze; Trapist beer; Herve; Cheese; Waffles; Syrup; Chocolates etc...)

-France (The Baguette; Butter from Unpasteurized Milk; Croissant; Pastis; Edible Snails; Lobsters; Oysters; Sea Foods; Anchovies; Truffles; Pates and Terrines; Foie Gras; Volaille de Bresse; Poultry; The Traiteur; Ham and Sausage; French Cuts of Beef; Cattle Breeds; Pork and Lamb; Choucroute; Vegetables and Potatoes; Crudites; Vinegar; Herbs of Provence; Mautard de Dijon; Quiche Lorraine; Cheese; Fromage Frais; Camembert; Roquefort; Wine; Champagne; Cognac; Cider; Crepes; Nougat etc...)

-Spain (Tapas; Sherry; Brandy de Jerez; Iberian Ham; Sausages; Gazpacho; Soups and Stews; Egg Dishes; Popular tortillas; Canned fish products; Rice; Pealla; Saffron; Olive Oil; Alioli; Cheese; Rioja; Grape Varieties; Cava; Sidra etc...)

-Portugal (Petiscos and Salgados; Caldo Verde; Sardines; Bacalhau; Fish and Shellfish; Found in Portuguese Waters; Portuguese Breeds Bearing the Denominacao de Origem (DO) Quality Mark; Meat Glossary; Piri-Piri and Other Spices; Portuguese Cheese; Nuts and Nibbles; Mel-honey; Vinho Verde etc...)

-Italy (Pizza; Prosciutto di Parma; Antipasti; Pasta Secca; Pasta Sauces; Ravioli; Tortellini; Gnocchi; Polenta; Goronzola; Salumi; Salami; Frittata; Truffles; Panettone; Gelati; Campari etc...)

-Greece ( Mezedes; Pita and Fillo; Moussakas; Cheese; Digestifs; Coffee etc...)

-Turkey (Flat Bread; Meze; Yufka; Raki; Sweetmeats etc...)

Hind: - Hetkel on otsas*

*Jäta enda märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.

Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Koostanud Maria Kagan, Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (1. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot

Maria Kagan (koostaja), Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (2. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot

Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot

Angeelika Kang, Süües terveks ja kauniks! Oled see, mida sööd,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 8,00 eurot

koostajad: Julia Kornejeva, Irina Krivorukova; teksti autor: Julia Kornejeva; toimetaja: Pia Ehasalu, Peeter I kokaraamat,
Tallinna Linnamuuseum, 2022, hind: 14,00 eurot

Roland Gööck, Tee. 50 retsepti kogu maailmast Hans Joachim Döbbelini fotodega,
Avita, 2001, hind: 10,00 eurot

Aive Luigela, Hoidised,
Varrak, 2010, hind: 26,00 eurot

Koostanud: Silvi Kohu, Rootsi laud kodusel peol,
ATA-Raamat, 1999, hind: 5,00 eurot

Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 4,00 eurot

Pille Enden, Tiina Lebane ja Lia Virkus, Taimetoidud kõigile,
Ajakirjade Kirjastus, 2012, hind: 17,00 eurot



Kokaraamatud all on 2316 raamatut. Klõpsa siia, et näha täielikku loendit!
Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee
Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee
Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee
Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee
Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee
Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee

Kasutatud raamatud
Alates 1999. aastast järjest täienenud raamatukataloog sisaldab täna üht Eesti kõige hoolikamalt valitud, sisukaimat kollektsiooni, mis pakub raamatusõpradele ehedaimat lugemisrõõmu.

Üle 47 000 väljaande
Kui tüüpilises raamatupoes on tavapäraselt müügil umbes 3000 raamatut, siis Vanaraamatu antikvariaat pakub lugejaile suuremat valikut, sest müüme kasutatud raamatuid erinevatest kümnenditest.

Raamatute tellimine
Kõiki kataloogis müügil olevaid väljaandeid saad mugavalt tellida veebilehe kaudu.
Veebist ostmise juhend
Tellimistingimused
Privaatsustingimused

Kontaktandmed
Biblio OÜ, reg.nr. 10598332,
Raamatupood: Riia 5, Tartu, 51010 Eesti
Veebikataloog: www.vanaraamat.ee
Kontakttelefon (+372) 7 341 901
E-mail: 

 


www.vanaraamat.ee © 2024 Biblio OÜ » Kvaliteetsed kasutatud raamatud