Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Hakklihatoidud. Maitsvalt ja kiirestiAutor(id): Marika Vingissar
Kujundaja: Anu Maarand
Kirjastus: Ühinenud Ajakirjad
Linn: Tallinn
Aasta: 2023
Originaalkeel:
ISBN: 9789916734322
Lehekülgi: 56
Seisukord: normaalses korras kasutatud raamat
Mõõdud: 168x228mm
Suurus: piklikus formaadis ning pehmes köites raamat
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 306
Hakkliha on kiirustava kokkaja sõber. Sellest saab palju erinevaid toite, mis pealegi valmivad kiiresti. Hakklihatoitudele võib lisada rohkelt köögivilju. Hautised, supid, kotletid, pikkpoisid, ahjuvormid – neid kõiki võib rikastada köögiviljadega, kusjuures liha pole palju vajagi, sest ka natuke annab piisavalt maitset. Õhtul pärast tööd keedab hakklihasupi valmis 20–30 minutiga ja kogu pere saab kõhu täis!
Märksõnad:
Ühinenud Ajakirjad
Anu Maarand
kokaraamatud
Hind:
6,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 4,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1985, hind: 3,50 eurot
Aaro Lode, Kristjan Lepp, Tai köök,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 15,00 eurot
Koostaja: Pille Petersoo, Nami-Nami. Maailma maitsed,
Varrak, 2013, hind: 12,00 eurot
Gönül Paksoy, Türgi köök,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 17,00 eurot
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Jussi Talvi, Gastronoomia ajalugu,
Varrak, 2005, hind: 30,00 eurot
Aleksei Kulkov ja Konstantin Krasik, Tervise energia: astroloogi kokaraamat,
Paradiis, 2020, hind: 14,00 eurot
Carla Capalbo, Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi,
Varrak, 2006, hind: 15,00 eurot
Kokaraamatud all on 2361 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!