Fermentatsioonist – ausalt ja Klõpsa siia , et näha täielikku loendit! Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits, Rain Kuldjärv, Pegasus 2023 | vanaraamat. ee
Alates 11. märtsist saab poodi tellitud pakke kätte endiselt tööajal E-R 10-18.00 ja L 10-16.00. Kaupluse ukse tagant helista tel. 734 1901. Pakiga posti teel saatmine toimib tavapäraselt.
Ostukorv

"Kaks sõdurit""Kui peate mesilasi... Populaartead..""Laip põlevas majas""Irrevolutsioon""Kirglik kättemaks""Tuhkatriinu""Jääväljade tuules""Õmblusmaterjalid. Õppevahend Tal..""Üldine ajalugu 34""Rongid, rongid. Pildiraamat. Värv..""Tundmatuks jääda sooviva tuntud ..""Surnud majad""Õnnelik Araabia""Eesti NSV floora VIII""Valikud elus I: surmaväljad""Metslased ja vombatid""Kitsas nurgake (romaan)""Mikael Hakim 2""Ära mind unusta. Kuidas Interneti..""Klaasist silm ja teine ehtne""Veimevakk""Päevik""Pimedam kui öö""Viimase minuti inglise keel. Kiirk..""The Cold Cold Ground (Detective Se..""Ohtlik lend 03. Isa ja tütar""Esperanto""Mart Niklus. Jüri Kukk. Kaks kes ..""Meie lapse lihavõtteraamat""Kolm laulupidu. Eesti laulupeod aa..""Arveteklaarimine""Mary Poppins""Teach-in""Muusikalise kuulmise ja lauluvõim..""Sõbrad või armsamad?""Ohtlik lend 1-6""Tass teed""Liiklusseadus ja liiklusmärgid 20..""Tõusev Noorus 1940/6""Lepingukeel""English step by step 4. Student's ..""Süsihappegaasirežiim kasvuhoonet..""Farmide mehhaniseerimine""Neli monoloogi Püha Jüri asjus""Saksa-Eesti sõnaraamat koolidele""Ridade vahel""Igati""Mida sa tegid""Mõmmi laulupidu""''Kui tahad kaasa tulla, siis õpi..""Seiklus Mississipi ääres""Õpilane""Pikaküüneline daam""Kahevõitlus saatusega""Unistajast ettevõtjaks. Kuidas mu..""Apteeker Melchior ja Tallinna kroo..""Inglismaa ajalugu""Saksa-eesti sõnastik. Õppematerj..""Plastmassid""Goncourt'i auhind mõrvarile""Õhtu, mille pani kirja Mickus""Holger Pukk. Kirjandusnimestik""Kõik, kõik on uus septembrikuus""Punane ja sinine. Peatükke kirjut..""Edevus""Politseiniku tütar. Saaremaa põn..""Idamurde sõnastik""Trini. Jutustus indiaanlasepoisist""Luther ja tema Kati. Lutheri naise..""Nüüd ja igavesti""Väike hääleraamat. Pardipojad""Praktilisi küsimusi aianduses ja ..""Ajastu märgid""Metsikud tuuled""Jennie Brice´i juhtum""Kremli romaan""Kristallid. Tervendamisest ennusta..""Kruogan""Üldine ja anorgaaniline keemia""Truudusetud""Tootsi taskud. Kambja Ignatsi Jaag..""The Evangelical Lutheran Church of..""Games Of Vengeance (Hugo Fitzduane..""Nathan der Weise""Kastraat Ontariost""Külakooliõpetaja Hofer. Suvistej..""Siin maa peal (2. osa)""Koperniku sündroom""Eesti NSV floora I""Lahingud Eestis 1941. aastal""Puuviljad ja marjad Eestis. Pomolo..""Õhtu ajal on valgus""Eesti suurliblikate määraja (2. ..""Winnetou""Tähetund. Valik luuletusi ja poee..""Veidrik kuuendast b-st (jutud)""Salamise sõdurid""''Viimase mere'' poole. Batu-khaan..""Tööstusrobotid. Ajamid ja nende ..""Iseseisvusmanifest. Dokumentide ko..""Võrukaelte linnake""Aristonoomia""Pöialpoiss""Nurrikud Pärnus""Ajakirjaniku surm""2 mutti. Värvimise ja nuputamise ..""Üldine ajalugu 31""Sarviline selgeltnägija""Teekond Arzrumi 1829. aasta sõjak..""Tsaari ohvitser""Tennisisti ABC""Inglise-eesti sõnaraamat koolidel..""Teoreetiline keeleteadus Eestis II""Haripunkti poole""Perekond Ränirahn. Kaheperebassei..""Akadeemia 2018/1""Unelinnu pesa""Haldjakuningas""Kummi-Tarzan ja teised""Unetus""Võrgutades vaenlase tütart""Minu Keila""Vinged päästesõidukid. Andmed j..""Mõmmi matemaatika""Maasikas aias ja köögis""Llyri loss""Kooli waim. Mälestusi, pilte, kil..""Midagi head""Vikerkaar 2002/5-6. Eesti Kirjanik..""Pöial-Liisi ja teised muinasjutud""Mu alasti kistud süda. Päevikum..""Kui venelased tulid...""Loomade seiklused""Nimekaim""Neptunile kingitud südamed 2 [kal..""Kiindumus. New York Times'i bestse..""Täheaeg 2. Doominosillad (ulmeant..""Lugemik. Lugemiki""Noa laeva aastapäev""Suvesadam""Võlukasukas""Unetus""Tagasiside. Näidend kahes vaatuse..""Tuleviku mäletajad I. Sofia""Uputus II (IV)""Looming 2024/1""Võitle allergiaga veregrupidieedi..""Eesti NSV floora II""Meenäppaja""Tuul. Jutustus Vassili Guljavini p..""Eesti Naisliit 1920-2020""Roosa muinasjutt""Pikkmarss""Neptunile kingitud südamed 1 [kal..""Rändur Taran""Tigu, türannosaurus ja vankumatu ..""KGB mängib malet""Valja. Volodja. Serjoža (jutustus..""Parteijuht lahkub surma läbi""Roosi nimi. XX sajandi romaan""Prints ja kerjus""Inimlikud imetabasused""1000 tartlast läbi aegade""Läbi mustade maa (romaan)""Mootorratturid""Õpime arvutama. Sinu lapse teejuh..""Päikeseratas""Jevgeni Onegin. Värssromaan""Verena 2002/4. Вязание дл..""Düsseldorfi mõrvar""Kangelased on mu nõrkus""Muinasaja loojang Eestis. Vabadusv..""Rebecca lugu""Chosen (House of Night #3)""Войны Тэк""Uputus III (V)""Esmatutvus Piibliga. Temaatika ja ..""Eesti-inglise planeerimissõnastik..""Pirn aias ja köögis""Avameelselt abielust""Saatuse sõlmed. Lugusid murrangul.."
181 tk kogusumma: 1413,21 EUR

Teema: Kokaraamatud
Pealkiri: Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits
Autor(id): Rain Kuldjärv
Kujundaja: Mai-Liis Raidaru


Kirjastus: Pegasus
Linn: Tallinn
Aasta: 2023
Originaalkeel:
ISBN: 9789916165539
Lehekülgi: 176

Seisukord: heas korras uus raamat kirjastusest

Mõõdud: 240x170
Suurus: Kõvakaaneline

Sisu:
Selle raamatu saame teele panna keskmiselt 3-5 päeva jooksul peale raha laekumist meie arvele.

Raamat “Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt” on muhe käsitlus hapendamise ja kääritamise teooriast ning jagab palju praktilisi nippe ja retsepte. Siin on soovitusi nii traditsioonilisi maitseid austavale hapendajale kui ka maitsenüansse hindavale julgele katsetajale. Autor õpetab, kuidas lisaks kurkidele ka teisi köögivilju hapendada, valmistada erinevaid kimtšisid ning maailma parimat seenesalatit. Põgusalt saab tutvuda ka hapendatud piimatoodete ja vürtsikilude valmistamisega. Loomulikult ei puudu siit ka kääritatud jookide valmistamise juhendid. See raamat on valminud tänu autori aastatepikkustele teadusuuringutele ja suurele isiklikule huvile fermentatsiooni vastu. Autori soov on, et fermenteeritud toitude populaarsus kasvaks ja need satuks sagedamini eestlaste toidulauale. Fermenteeritud toit on tervislik ja toetab seedimist ning immuunsüsteemi. Korrektselt hapendatud ja kääritatud toit säilib kaua ning on seeläbi parem ka keskkonnale, sest vähendab toidu raiskamist Katseta julgelt retseptidega ja mitmekesista oma toidulauda! Rain Kuldjärv on toiduteadlane, -uuendaja ja -entusiast ning ekspert fermentatsiooni ja sensoorika valdkonnas. Ta on töötanud üle 15 aasta Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskuses (TFTAK), kus ta praegu juhib funktsionaalsete toitude ja jookide arendussuunda. Raini igapäevatöö eesmärk on arendada koostöös Eesti ettevõtetega uudseid, tervislikke ja innovaatilisi tooteid, mis on konkurentsivõimelised ka maailmaturul. Rain teab Eesti toitu läbi ja lõhki – ta on juba mitu aastat konkursi “Eesti parim toiduaine” valimiskomisjoni esimees, “Parima talutoidu” komisjoni esimees ja Tunnustatud Eesti Maitse pääsukesemärgi komisjoni liige.

Märksõnad:
Kirjastus Pegasus
fermentatsioon
hapendamine
toiduainete töötlemine
köögiviljad
seened
joogid
piimatooted
kilu
toiduretseptid
käsiraamatud

Hind: - Hetkel on otsas*

*Jäta enda märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.

Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Täielik kokaraamat. Kokaraamat nii väikestele kui suurtele peredele. Üle 1500 retsepti,
Varrak, 2006, hind: 18,00 eurot

Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot

Koostanud Silvi Kohu, Pannkoogid. Soolased ja magusad,
Ata-Raamat, 2002, hind: 6,00 eurot

Toomas Tiivel, Maailma napsid,
Kammerdisain OÜ, 2016, hind: 23,00 eurot

Colin Grodnik, Debbie Grodnik, 365 suppi. Erinev supp aasta igaks päevaks,
Odamees, 2005, hind: 8,00 eurot

Marika Vingissar, Kokkuhoiu kokaraamat [50 retsepti],
Ühinenud Ajakirjad, 2021, hind: 5,00 eurot

Koostanud Maria Kagan, Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (1. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot

Maria Kagan (koostaja), Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (2. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot

Angeelika Kang, Süües terveks ja kauniks! Oled see, mida sööd,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 8,00 eurot

koostajad: Julia Kornejeva, Irina Krivorukova; teksti autor: Julia Kornejeva; toimetaja: Pia Ehasalu, Peeter I kokaraamat,
Tallinna Linnamuuseum, 2022, hind: 14,00 eurot



Kokaraamatud all on 2316 raamatut. Klõpsa siia, et näha täielikku loendit!
Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits, Rain Kuldjärv, Pegasus 2023 | vanaraamat.ee
Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits, Rain Kuldjärv, Pegasus 2023 | vanaraamat.ee
Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits, Rain Kuldjärv, Pegasus 2023 | vanaraamat.ee
Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits, Rain Kuldjärv, Pegasus 2023 | vanaraamat.ee
Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits, Rain Kuldjärv, Pegasus 2023 | vanaraamat.ee
Fermentatsioonist – ausalt ja avameelselt. Hapendamise aabits, Rain Kuldjärv, Pegasus 2023 | vanaraamat.ee

Kasutatud raamatud
Alates 1999. aastast järjest täienenud raamatukataloog sisaldab täna üht Eesti kõige hoolikamalt valitud, sisukaimat kollektsiooni, mis pakub raamatusõpradele ehedaimat lugemisrõõmu.

Üle 47 000 väljaande
Kui tüüpilises raamatupoes on tavapäraselt müügil umbes 3000 raamatut, siis Vanaraamatu antikvariaat pakub lugejaile suuremat valikut, sest müüme kasutatud raamatuid erinevatest kümnenditest.

Raamatute tellimine
Kõiki kataloogis müügil olevaid väljaandeid saad mugavalt tellida veebilehe kaudu.
Veebist ostmise juhend
Tellimistingimused
Privaatsustingimused

Kontaktandmed
Biblio OÜ, reg.nr. 10598332,
Raamatupood: Riia 5, Tartu, 51010 Eesti
Veebikataloog: www.vanaraamat.ee
Kontakttelefon (+372) 7 341 901
E-mail: 

 


www.vanaraamat.ee © 2024 Biblio OÜ » Kvaliteetsed kasutatud raamatud