Culinaria European Specialties, Könemann Klõpsa siia , et näha täielikku loendit! Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat. ee
Alates 11. märtsist saab poodi tellitud pakke kätte endiselt tööajal E-R 10-18.00 ja L 10-16.00. Kaupluse ukse tagant helista tel. 734 1901. Pakiga posti teel saatmine toimib tavapäraselt.
Ostukorv

"Stalker. Kriminaalromaan""Filmikunsti väljenduslikkusest. F..""Narva kunstielu XVIII-XX sajandil...""Sirjelind""Kadunud maailm. Maracoti sügavik""Ehitus- ja kunstimälestisi Tallin..""Võlu ja vaim (1. osa). Loomade r..""Giovanni tuba. Europeia sari""Kollane maja. Oodatud kõik kes ar..""Valimik igihaljaid lastejutte II. ..""Pesamuna: mägedes. Õpi tundma si..""Südame kutsel. Eesti misjonärid ..""The World of Estonian Literature""Üks päev""Tervendaja 2012/10""Kaleva surmalend""Päästelugu. Päästearmeelase do..""Akadeemia 2002/4""Täheke 1977/10""Keel ja poliitika. Artiklid ja ett..""Nätsti!""Hirmunud tütarlaps""Üldine ajalugu 33""Rahulolevast beebist usalduslikuks..""Kaks majandusteadust. Pettus ja ma..""Täheke 2019/10""Aforisme""Eesti projekt 25 aastane. 1944-196..""Homseni""Kaugelviibija käekõrval. Mälest..""Ruttu tuttu! Eesti isade unejutte""Täheke 1980/1""Barokne Kadriorg""Võim. Leppimine 2. osa""Inglise keele grammatika keskkooli..""U2: Ühe rokkbändi lugu""Seened. Uudne fotodega Euroopa see..""Taluloomad""Kuradikoobas""Akadeemia 1993/1""Väike kirjanduse leksikon. Õpila..""Elu kuldsed päevad III (jahimehej..""Harriet Krohni mõrvalugu""Lahe rüpes. Romaan""Teeme ise 1000 asja (Teeme ise tuh..""Jutte""Märt Laarman. 22. II 1896 - 18. I..""Gladioolid""Kuritöö ja karistus I-II (KÕVA ..""Loomakesed läksid linna""Eesti lastekirjanduse antoloogia. ..""Tapalava""Santorini. Teekond Ayia Triadasse""Palju õnne! Salme sünnipäevaks""Armastada ja kalliks pidada""LasseMaia suveraamat""Surmatrummid ja pajupill. Ülestä..""Jänkuvanaisa""Tervendaja 2012/6""Ali ja Nino""Heegeldamine ja silmuskudumine. T..""Kollitame! Kummitame! Ehk, Kolliko..""Spordiilm. 1992 juuli""Lugude jõud ja kasutamine. Soovit..""Spordiilm. 1992 veebruar""Spordiilm. 1992 oktoober""Protokoll ja etikett. Käsiraamat ..""Külaliseks on ootus. Kolmas raama..""Admiral""Pomm""Liharoad ahjus""Hanekasvatus""Эстонская литерат..""Sinu võimalus. Miks on algamas v..""Kuratliku kirikuukse koputi""Sõiduauto 'Žiguli'""Eesti koolipoisid Teises maailmas..""Koduloomade histoloogia""LasseMaia detektiivibüroo 10. Saf..""Eeskuju-maalt. Lühike ülewaade D..""Lõika ja kleebi""Kõrkjaorg""Nõidus peeglis""Soojad eelroad""Spordiilm. 1992 juuni""Akadeemia 1990/12""Vabastamine [teise maailmasõja s..""Toor-taimtoitlaste toitude valmist..""Lood 4-aastastele""Akadeemia 1993/12""Bibi suur reis""Kuu pime pool""Sabrina, teismeline nõid (19. osa..""Jääme ikka sõpradeks""Mõrv Cartwrighti skvääril""Väikeriikide solidaarsusest. Isla..""Võhikud võõrsil ehk uute palver..""Lood Kukeleegua linnast I-II""Sa oled alati hoitud""Crazy. Noorsoojutustus""Karastumine. Mälestusi Eesti noor..""Maaelektriku teatmik""Ärgem rääkigem raamidest! Kujut..""Tuule valgel""Mõõgapoiss""Merehaigus""Laigid on kogu su elu""Lääne tee""Corleone perekond""Akadeemia 2000/1""Aarete saar""Ettevõtte dünaamiline areng. Muu..""Rand""Tasu parunile""Botaanika. 2 osa. Süstemaatika. ..""Impulss""Head isu! Bon appetit! Juuli 1997"
117 tk kogusumma: 921,92 EUR

Teema: Kokaraamatud
Pealkiri: Culinaria. European Specialties
Autor(id): Joachim Römer, Michael Ditter (peatoimetajad)
Kujundaja: Peter Feierabend


Kirjastus: Könemann
Linn:
Aasta: 2005
Originaalkeel:
ISBN: 3833111240
Lehekülgi: 640

Seisukord: heas korras
Suurus: väga suures formaadis kõvade kaantega

Sisu:
"Culinaria European Specialties" invites the reader on a culinary journey through Europe with many stopovers: from Ireland in the west to Russia in the east, from Finalnd in the north to Turkey in the south.

-England (English Breakfast; Tea- Much More than a Drink; Roast Beef with Yorkshire Pudding - England´s National Dish etc...)

-Scotland (Whisky; Haggis; All About Oats; Baking Scottish Style etc...)

-Ireland (The Potato; How Mutton Became Lamb; Cockles and Mussels; The Black Beer; Whiskey; Bailey´s - a Liqueur of World Importance; Milk, Cheese, Butter; Soda Bread; Gurr Cake; Buddings etc...)

-Denmark (Smoked Herring; Eel; Pork; Beer; Danish Pastries etc...)

-Norway (Salmon; Cod; Aquavit - A Liquor Travels Around The World: Cheese etc...)

-Sweden (Smörgasbord; Herring and Cold Hors d´oeuvre; Fresh Pastries and Coffee; Crispbread; Cereals; Roughage etc...)

-Finland (The Sauna; Eating Crayfish; Salmon Trout; Roes; Kalakukko - Fish and Meta in Loaf; Mushrooms and berries; Buried Lamb etc...)

-Russia and other member states of the former Soviet Union (Zakuski; Pirogi; Pelmeni; The Strugeon; Caviar; Cabbage and Root Vegetables; Soups; Solyanka; Kvas; Krimskoye; Tea; The Samovar; Vodka; Vodka Liqueurs etc...)

-Poland (Mushrooms; Kasha; Cabbage; Cracow Sausages; Polish Sausages; Mead etc...)

-The Czech Republic and Slovakia (Prague Ham; Carp; Sheep´s Milk Cheese; Pilsner Beer; Dishes to have with Beer etc...)

-Hungary (The Pike-Perch; Hungary´s Bouillabaisse; Goose Liver; Pörkölt; Paprika; Palacsinta etc...)

-Austria (The Viennese Coffeehouse; Beef; Wiener Schnitzel; Game - Austra; Wine; Heuriger; Vienna; The Sausage Stand; Dumplings; Salzburger Nockerln; Krapfen; Austrian Schnapps etc...)

-Switzerland (Swiss Cheese; Emmental; Cheese Fondue; Rackette; Rösti; Rösti Palette; Fish; Bünder Fleisch; Basler Leckerli; Chocolate; From Bean to Cocoa; The Praline; The Cohiba; Cigar Formats; How to Smoke a Cigar etc...)

-Germany (Bread and Rolls; Important Pork Cuts; Sausage; Regional Wurst Specialties; Kiel Sprats; Fish; Plaice; Herring; Potatoes; The "Krauts"; German Cabbages; Stewards´Meal of Fellowship; Vegetables; Spätzle - The German Noodle; Cheese Spätzle; Fruit; Apple country; Cake; Tortes; Fruit Tortes; Lebkuchen and Printen; Marzipan; Wine; Ebbewoi; German Beer; The World´s Largest Beer Festival; Top Fermented and Bottom Fermented; Regional Snacks with Beer etc...)

-The Netherlands (Dutch Cheese; Stews; Poffert; Pancakes; Herring; Maatjes; Mussels; Limburger Vlaai; Ginger; Speculaas etc...)

-Belgium (Waterzooi; Eel in Green sauce; French Fries; Stoemp; Mussels; Poultry; Ardennes Ham; Cooking with Beer; Belgian Beers; Lambic and Gueuze; Trapist beer; Herve; Cheese; Waffles; Syrup; Chocolates etc...)

-France (The Baguette; Butter from Unpasteurized Milk; Croissant; Pastis; Edible Snails; Lobsters; Oysters; Sea Foods; Anchovies; Truffles; Pates and Terrines; Foie Gras; Volaille de Bresse; Poultry; The Traiteur; Ham and Sausage; French Cuts of Beef; Cattle Breeds; Pork and Lamb; Choucroute; Vegetables and Potatoes; Crudites; Vinegar; Herbs of Provence; Mautard de Dijon; Quiche Lorraine; Cheese; Fromage Frais; Camembert; Roquefort; Wine; Champagne; Cognac; Cider; Crepes; Nougat etc...)

-Spain (Tapas; Sherry; Brandy de Jerez; Iberian Ham; Sausages; Gazpacho; Soups and Stews; Egg Dishes; Popular tortillas; Canned fish products; Rice; Pealla; Saffron; Olive Oil; Alioli; Cheese; Rioja; Grape Varieties; Cava; Sidra etc...)

-Portugal (Petiscos and Salgados; Caldo Verde; Sardines; Bacalhau; Fish and Shellfish; Found in Portuguese Waters; Portuguese Breeds Bearing the Denominacao de Origem (DO) Quality Mark; Meat Glossary; Piri-Piri and Other Spices; Portuguese Cheese; Nuts and Nibbles; Mel-honey; Vinho Verde etc...)

-Italy (Pizza; Prosciutto di Parma; Antipasti; Pasta Secca; Pasta Sauces; Ravioli; Tortellini; Gnocchi; Polenta; Goronzola; Salumi; Salami; Frittata; Truffles; Panettone; Gelati; Campari etc...)

-Greece ( Mezedes; Pita and Fillo; Moussakas; Cheese; Digestifs; Coffee etc...)

-Turkey (Flat Bread; Meze; Yufka; Raki; Sweetmeats etc...)

Hind: - Hetkel on otsas*

*Jäta enda märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.

Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee
Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee
Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee
Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee
Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee
Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee

Kasutatud raamatud
Alates 1999. aastast järjest täienenud raamatukataloog sisaldab täna üht Eesti kõige hoolikamalt valitud, sisukaimat kollektsiooni, mis pakub raamatusõpradele ehedaimat lugemisrõõmu.

Üle 47 000 väljaande
Kui tüüpilises raamatupoes on tavapäraselt müügil umbes 3000 raamatut, siis Vanaraamatu antikvariaat pakub lugejaile suuremat valikut, sest müüme kasutatud raamatuid erinevatest kümnenditest.

Raamatute tellimine
Kõiki kataloogis müügil olevaid väljaandeid saad mugavalt tellida veebilehe kaudu.
Veebist ostmise juhend
Tellimistingimused
Privaatsustingimused

Kontaktandmed
Biblio OÜ, reg.nr. 10598332,
Raamatupood: Riia 5, Tartu, 51010 Eesti
Veebikataloog: www.vanaraamat.ee
Kontakttelefon (+372) 7 341 901
E-mail: 

 


www.vanaraamat.ee © 2024 Biblio OÜ » Kvaliteetsed kasutatud raamatud