Culinaria European Specialties, Könemann Klõpsa siia , et näha täielikku loendit! Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat. ee
Alates 11. märtsist saab poodi tellitud pakke kätte endiselt tööajal E-R 10-18.00 ja L 10-16.00. Kaupluse ukse tagant helista tel. 734 1901. Pakiga posti teel saatmine toimib tavapäraselt.
Ostukorv

"Neiud roolil. Komöödia 3 vaatuse..""Eesti muinasjutud. Antoloogia""Sotsiaaltöö 2006/4""Poevarga kinga juhtum""Valimik uuemat armastusluulet""Sitsiillane (Ristiisa järg). XX s..""Aforismide kuldvara. 2000 valitud ..""Kunst ja kodu 1979/1""Pisuhänd. Komöödia kolmes vaatu..""Eeskuju-maalt. Lühike ülewaade D..""Saksa keele grammatika algajaile""Arhitektuuri mõistmise alused""Sotsiaaltöö 2004/5""Eesti metallehistöö. Эстон..""Libahunt. Draama viies vaatuses""Tervendaja 2014/5""Turism. Inglise keele väljendid j..""Tervise Varaait. Eneseravimine ja ..""The modelling of communication and..""Neli tuld""Sirli, Siim ja saladused""Rahvatohter""Tervise Varaait. Eneseravimine ja ..""Rannapääsuke. Luuletusi 1938-195..""25 aastat Nõukogude Eestit""Roosulest arvutitekstini. Kirja ja..""Два танца из балет..""Maailma mütoloogia entsüklopeedi..""Eestiläinen novelli""Vaat kus lops""Kes? Mis? Kus? 2008""Tervendaja 2014/12""Ma langesin vangi Hispaanias. Ühe..""Rebasepoja suur seiklus""Kaks kaptenit""Kas tunned jõudu?""Ülejõel, Kassilaiu pealinnas""Kaunid valged laigud. Vana-Ida arm..""Matemaatika V klassile""Русская Хоровая Му..""Roosid järelmaksuga""Valik toiduretsepte""Lillede haiguste ja kahjurite tõr..""Asterix. Suur mereretk""Võistluskäimine""Armastuse kunst""Eilsest prii. New York Times'i Bes..""Maxi kütkeis 3. osa""Vene-eesti seletav sõnaraamat ees..""Roos närtsib, marmor puruneb... V..""Bangladeshi rahvavabariik""Плейстоценовые от..""Mida oodata: esimene eluaasta""Helgi Sallo. Helgib ja heliseb""Eesti Naine 1925/10 (18). Naiste j..""Pitsilised koekirjad""Tööõpetus. Õmblemine V-IX klas..""Eesti-vene, vene-eesti õigusteadu..""Uus tšakraravi. Murranguline terv..""Gulag. Nõukogude koonduslaagrite ..""Tõlkenäidendite kataloog 1940-20..""Tallinna kohvikud (ajalooline üle..""Kurss N by E. Reisimuljeid Gröön..""Mayday Estonia. Tragöödia Lään..""Aleksander Suur""Karistusõigus 2007 ja kommentaari..""Limavaba tervisetoit""Tervendaja 2010/10""Jõgevamaa kabe""Soome-eesti sõnaraamat. Suomalais..""Väike näidendiraamat 1. osa""Füüsika põhivara VI-VII klassil..""Komöödiad""Knitting For Dummies""Los Caprichos""Hoidistaja salaraamat. Häid maits..""Himmleri Tartust pärit ihuarst. F..""Näidendid. Tabamata ime. Pisuhän..""Lühilood ajakajana. Kolmeteistkü..""Must murjan. Romaan""Trooja ja Kreeka lood""Kolmekrossiooper""Minu koer""Leonardo da Vinci. Mees, kes oli o..""Nano-structural constraints for th..""Prantsuse köök""Pildivihik (1. osa). Kevadtriller""Teksased lapitöös""Tööohutus metsas""Balti riikide ajalugu""Tallinnast välja! Nägemus Tallin..""Külä nii kynõli. Valik seto paj..""Eesmärgivaba elu""Alasti huntide seas""Meeste mänguasjad. Relvad ja turv..""Nähtamatu. Inimjumalad""Tervendaja 2014/3""Geenide vägi. Kaunis nagu Monroe,..""Aiarajatised""Eesti keele grammatika I-II""Õnnetusjuhtumid ja turvalisus""Tallinn. Linnaehituslik kujunemine""Tee muusikasse""Eesti Naine 1929/6 (61). Naiste ja..""Piibel. Vana ja Uus Testament""Oh seda inimest. Luuletusi 1957-19..""Kiri Tallinnast""Maises ringis""Tark seksijuht""Võõras""Kunstielust Eestis aastail 1918-19..""3 lugu. Huumorit piltides""Ronk. 1925/16 (83). III aastakäik""Katmikalad""See, mida ei saanud juhtuda. Jutus..""Sõjalaevad. Mereiludused ja surma..""Eesti Naine 1950/3. EK(b)P KK ajak..""Huomio! Reserviläisen käsikirja ..""Lahingud. Silmaring. Lahingute aja..""Jõudsal sammul""Säärane mulk ehk sada vakka tang..""Hüpnoteraapia. Keha ja vaimu terv..""Vincent van Gogh. Elu ja looming""Pärast kaheksat. Printsessi päev..""1000 kaunimat paika""''Kalevala'' kui kunstiteos""Valede jahil. Kuidas ära tunda pe..""Kunst Swissôtel Tallinnas / Art a..""Kudumid väikelastele. 25 lihtsat ..""Kindralleitnant Robert Roman Unger..""Kuldvõtmeke ehk Buratino seikluse..""Otsuste tegemine. Asjatundlikud la..""Nomaadide sajand. Kuidas kliimamur..""Noored armastajad (Pierre ja Luce)""Näidendid""Matemaatika töövihik IV klassile..""Gabrovo anekdoodid""Teaduse ajalugu. 1543–2001""Orjatarid. Tõsilood orjusest 1990.."
139 tk kogusumma: 1310,00 EUR

Teema: Kokaraamatud
Pealkiri: Culinaria. European Specialties
Autor(id): Joachim Römer, Michael Ditter (peatoimetajad)
Kujundaja: Peter Feierabend


Kirjastus: Könemann
Linn:
Aasta: 2005
Originaalkeel:
ISBN: 3-8331-1124-0
Lehekülgi: 640

Seisukord: heas korras
Suurus: väga suures formaadis kõvade kaantega

Sisu:
"Culinaria European Specialties" invites the reader on a culinary journey through Europe with many stopovers: from Ireland in the west to Russia in the east, from Finalnd in the north to Turkey in the south.

-England (English Breakfast; Tea- Much More than a Drink; Roast Beef with Yorkshire Pudding - England´s National Dish etc...)

-Scotland (Whisky; Haggis; All About Oats; Baking Scottish Style etc...)

-Ireland (The Potato; How Mutton Became Lamb; Cockles and Mussels; The Black Beer; Whiskey; Bailey´s - a Liqueur of World Importance; Milk, Cheese, Butter; Soda Bread; Gurr Cake; Buddings etc...)

-Denmark (Smoked Herring; Eel; Pork; Beer; Danish Pastries etc...)

-Norway (Salmon; Cod; Aquavit - A Liquor Travels Around The World: Cheese etc...)

-Sweden (Smörgasbord; Herring and Cold Hors d´oeuvre; Fresh Pastries and Coffee; Crispbread; Cereals; Roughage etc...)

-Finland (The Sauna; Eating Crayfish; Salmon Trout; Roes; Kalakukko - Fish and Meta in Loaf; Mushrooms and berries; Buried Lamb etc...)

-Russia and other member states of the former Soviet Union (Zakuski; Pirogi; Pelmeni; The Strugeon; Caviar; Cabbage and Root Vegetables; Soups; Solyanka; Kvas; Krimskoye; Tea; The Samovar; Vodka; Vodka Liqueurs etc...)

-Poland (Mushrooms; Kasha; Cabbage; Cracow Sausages; Polish Sausages; Mead etc...)

-The Czech Republic and Slovakia (Prague Ham; Carp; Sheep´s Milk Cheese; Pilsner Beer; Dishes to have with Beer etc...)

-Hungary (The Pike-Perch; Hungary´s Bouillabaisse; Goose Liver; Pörkölt; Paprika; Palacsinta etc...)

-Austria (The Viennese Coffeehouse; Beef; Wiener Schnitzel; Game - Austra; Wine; Heuriger; Vienna; The Sausage Stand; Dumplings; Salzburger Nockerln; Krapfen; Austrian Schnapps etc...)

-Switzerland (Swiss Cheese; Emmental; Cheese Fondue; Rackette; Rösti; Rösti Palette; Fish; Bünder Fleisch; Basler Leckerli; Chocolate; From Bean to Cocoa; The Praline; The Cohiba; Cigar Formats; How to Smoke a Cigar etc...)

-Germany (Bread and Rolls; Important Pork Cuts; Sausage; Regional Wurst Specialties; Kiel Sprats; Fish; Plaice; Herring; Potatoes; The "Krauts"; German Cabbages; Stewards´Meal of Fellowship; Vegetables; Spätzle - The German Noodle; Cheese Spätzle; Fruit; Apple country; Cake; Tortes; Fruit Tortes; Lebkuchen and Printen; Marzipan; Wine; Ebbewoi; German Beer; The World´s Largest Beer Festival; Top Fermented and Bottom Fermented; Regional Snacks with Beer etc...)

-The Netherlands (Dutch Cheese; Stews; Poffert; Pancakes; Herring; Maatjes; Mussels; Limburger Vlaai; Ginger; Speculaas etc...)

-Belgium (Waterzooi; Eel in Green sauce; French Fries; Stoemp; Mussels; Poultry; Ardennes Ham; Cooking with Beer; Belgian Beers; Lambic and Gueuze; Trapist beer; Herve; Cheese; Waffles; Syrup; Chocolates etc...)

-France (The Baguette; Butter from Unpasteurized Milk; Croissant; Pastis; Edible Snails; Lobsters; Oysters; Sea Foods; Anchovies; Truffles; Pates and Terrines; Foie Gras; Volaille de Bresse; Poultry; The Traiteur; Ham and Sausage; French Cuts of Beef; Cattle Breeds; Pork and Lamb; Choucroute; Vegetables and Potatoes; Crudites; Vinegar; Herbs of Provence; Mautard de Dijon; Quiche Lorraine; Cheese; Fromage Frais; Camembert; Roquefort; Wine; Champagne; Cognac; Cider; Crepes; Nougat etc...)

-Spain (Tapas; Sherry; Brandy de Jerez; Iberian Ham; Sausages; Gazpacho; Soups and Stews; Egg Dishes; Popular tortillas; Canned fish products; Rice; Pealla; Saffron; Olive Oil; Alioli; Cheese; Rioja; Grape Varieties; Cava; Sidra etc...)

-Portugal (Petiscos and Salgados; Caldo Verde; Sardines; Bacalhau; Fish and Shellfish; Found in Portuguese Waters; Portuguese Breeds Bearing the Denominacao de Origem (DO) Quality Mark; Meat Glossary; Piri-Piri and Other Spices; Portuguese Cheese; Nuts and Nibbles; Mel-honey; Vinho Verde etc...)

-Italy (Pizza; Prosciutto di Parma; Antipasti; Pasta Secca; Pasta Sauces; Ravioli; Tortellini; Gnocchi; Polenta; Goronzola; Salumi; Salami; Frittata; Truffles; Panettone; Gelati; Campari etc...)

-Greece ( Mezedes; Pita and Fillo; Moussakas; Cheese; Digestifs; Coffee etc...)

-Turkey (Flat Bread; Meze; Yufka; Raki; Sweetmeats etc...)

Hind: - Hetkel on otsas*

*Jäta enda märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.

Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

NSV Liidu Kaubandusministeerium, Kaubanduse ja Ühiskondliku Toitlustamise Teadusliku Uurimise Instituut; toimetanud K. Padernik, Roogade koostisnorme ühiskondliku toitlustamise ettevõtteile,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1951, hind: 26,00 eurot

Louise Avery, Kombucha ehk teeseenejook,
Koolibri, 2018, hind: 11,00 eurot

Maria Zashtshirinski, Roman Zashtsherinski, Igor Andrejev, Русская кухня (Vene köök),
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 15,00 eurot

Maire Suitsu, Maire Suitsu retseptiraamat,
Varrak, 2001, hind: 10,00 eurot

August Alop, Martti Koppel, Geniaalsed grillroad,
AS Erahariduskeskus, Mainori Kirjastus, 2001, hind: 6,00 eurot

Koostanud Michiel Postma, Hõrgutavad sushid,
Tormikiri, 2003, hind: 7,00 eurot

Tiko Tuskadze, Supra. Gruusia köögi pidu,
Sinisukk, 2018, hind: 16,00 eurot

Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 5,50 eurot

Toimetanud: Anna-Maija Tanttu, Viivi Variksaar, Head isu! Suur küpsetamisraamat. Parimad kodused retseptid küpsetamiseks,
Suur Eesti Raamatuklubi, 2001, hind: 12,00 eurot

Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot



Kokaraamatud all on 2228 raamatut. Klõpsa siia, et näha täielikku loendit!
Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee
Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee
Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee
Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee
Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee
Culinaria. European Specialties, Könemann 2005 | vanaraamat.ee

Kasutatud raamatud
Alates 1999. aastast järjest täienenud raamatukataloog sisaldab täna üht Eesti kõige hoolikamalt valitud, sisukaimat kollektsiooni, mis pakub raamatusõpradele ehedaimat lugemisrõõmu.

Üle 47 000 väljaande
Kui tüüpilises raamatupoes on tavapäraselt müügil umbes 3000 raamatut, siis Vanaraamatu antikvariaat pakub lugejaile suuremat valikut, sest müüme kasutatud raamatuid erinevatest kümnenditest.

Raamatute tellimine
Kõiki kataloogis müügil olevaid väljaandeid saad mugavalt tellida veebilehe kaudu.
Veebist ostmise juhend
Tellimistingimused
Privaatsustingimused

Kontaktandmed
Biblio OÜ, reg.nr. 10598332,
Raamatupood: Riia 5, Tartu, 51010 Eesti
Veebikataloog: www.vanaraamat.ee
Kontakttelefon (+372) 7 341 901
E-mail: 

 


www.vanaraamat.ee © 2024 Biblio OÜ » Kvaliteetsed kasutatud raamatud