Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
102 retsepti kirglikule kokkajaleAutor(id):
Kirjastus: Ühinenud Ajakirjad
Linn:
Aasta: 2014
Originaalkeel:
ISBN: 9789949952038
Lehekülgi: 216
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 170x240 mm
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Vahetevahel on võimalik hästi ja tervislikult süüa siis, kui sööd teiste valmistatud toite. Aga pole võimalik alati maitsvalt ja tervislikult süüa, kui sa ise süüa ei tee ja toidutegemist ei naudi.
See raamat on kõigile, kes armastavad süüa teha ja oma toidutegemise vaimustust teistega jagada. Siinsete kaante vahelt leiate 15 kohtumist pere ja sõprade ringis – 15 erinevat tervislikku menüüd ja 102 vahvat retsepti, mille kallal kätt proovida ning mida vastavalt soovile omavahel kombineerida. Tuletame meelde köögiklassikuid ja anname ammustele lemmikutele uusi maitseid. Proovime ka täiesti uusi köögi- ja söögielamusi ning omandame mõne hea toiduvalmistamise nipi.
kokaraamat
Hind:
14,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Karupoeg Puhhi kokaraamat,
Egmont Estonia, 2001, hind: 6,00 eurot
Tuuli Mathisen, Suupisted,
Varrak, 2017, hind: 19,00 eurot
Salme Masso, Seenetoidud,
Valgus, 1972, hind: 2,00 eurot
Vesta Reest, Minu köök. Toit talust ja turult,
Varrak, 2012, hind: 15,00 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek ja Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1965, hind: 7,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1966, hind: 7,50 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 4,50 eurot
Kätlin Vainola. Toimetanud Esta Hainsalu, Meie pere kala-aabits,
Menu, 2017, hind: 8,00 eurot
Anni Arro, Salatid, pirukad, suupisted,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 10,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Kokaraamatud all on 2274 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!