Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Piima ja piimatoodete tehnoloogiaAutor(id): A. Grištšenko, Mihhail Kazanski, M. Kovalenko, A. Vorobjov
Kirjastus: Eesti NSV Rahvamajanduse Nõukogu
Linn:
Aasta: 1965
Originaalkeel:
Lehekülgi: 392
Seisukord: kohati kulunud kaaned, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 154 × 220 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL.097
Raamatus on antud piima, hapupiimatoodete, jäätise, piimakonservide, või, juustu, kaseiini ja vadaku töötlemise tehnoloogia kirjeldus.
On toodud andmeid piima ja piimatoodete koostise kohta ja esitatud tootmise teoreetilised alused. Samuti on käsitletud piima ja piimatoodete konserveerimise (aurutamisega, kuivatamisega, suhkruga ja steriliseerimisega) aluseid.
Hind:
20,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Tuuli Mathisen, Suupisted,
Varrak, 2017, hind: 19,00 eurot
Salme Masso, Seenetoidud,
Valgus, 1972, hind: 2,00 eurot
Vesta Reest, Minu köök. Toit talust ja turult,
Varrak, 2012, hind: 15,00 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek ja Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1965, hind: 7,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1966, hind: 7,50 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 4,50 eurot
Kätlin Vainola. Toimetanud Esta Hainsalu, Meie pere kala-aabits,
Menu, 2017, hind: 8,00 eurot
Anni Arro, Salatid, pirukad, suupisted,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 10,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Karin Padernik, Köögiviljatoidud,
Põllumajandusliku Kirjastusühistu Agronoom Kirjastus, 1943, hind: 5,00 eurot
Kokaraamatud all on 2274 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!