Teema:
Pealkiri:
Suhkur, mesi, tärklis ja kondiitritootedAutor(id): Alfons Laar
Kirjastus: Eesti NSV Kõrg- ja Keskerihariduse Ministeerium
Linn:
Aasta: 1982
Originaalkeel:
Lehekülgi: 68
Seisukord:
Suurus: pehmes köites
Sisu:
Brošüür tutvustab erinevate kondiitritoodete ja magusainete omadusi, kvaliteedinõudeid, pakkimis- ja säilitamistingimusi. Sisu: Suhkur Mesi Tärklis Kondiitritooted Kondiitritoodete klassifikatsioon ja toorained Karamell Puuvilja-marjakondiitritooted Šokolaad ja kakaopulber Kompvekid Jahust kondiitritooted Halvaa. Idamaised maiustused. Dieet- ja raviotstarbelised ning vitaminiseeritud kondiitritooted Kasutatud kirjandus
Märksõnad:
kokandus
õpikud
Hind: -
Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Suhkur, mesi, tärklis ja kondiitritooted, Alfons Laar, Eesti NSV Kõrg- ja Keskerihariduse Ministeerium 1982Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
alla viimati lisatud:
all on 0 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!