Teema: Joogid
Pealkiri:
VeinikursusAutor(id): Andrew Jefford
Kujundaja: William Lingwood ja Alan Williams
Kirjastus: Varrak
Linn: Tallinn
Aasta: 2009
Originaalkeel: inglise keel
Tõlkija: Tiina Kanarbik
ISBN: 9789985318881
Lehekülgi: 176
Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 223 × 262 mm
Suurus: suures formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Avastage veini degusteerimise ja veini üle arutlemise naudingud, õpetajaks tunnustatud veiniasjatundja Andrew Jefford. „Veinikursus“ sisaldab kahtkümmet praktikumi, et saaksite õiges järjekorras ja omas tempos õppida veinide päritolu, maitseomaduste ja hindamise kriteeriumeid. Kogu raamatut läbivad kasulikud faktikogud, lihtsad maitsevõrdlused ja inimeste arvamused, mis neid maailma peamiste veinitüüpide juures enim võlub. Raamat on kirjutatud soojalt, targalt ja sügava armastusega veini vastu. Kui olete kursuse lõpetanud, on teil teadmised veini ostmiseks ja kindlustunne oma maitsemuljete jagamiseks.
Hind:
22,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Karupoeg Puhhi kokaraamat,
Egmont Estonia, 2001, hind: 6,00 eurot
Tuuli Mathisen, Suupisted,
Varrak, 2017, hind: 19,00 eurot
Salme Masso, Seenetoidud,
Valgus, 1972, hind: 2,00 eurot
Vesta Reest, Minu köök. Toit talust ja turult,
Varrak, 2012, hind: 15,00 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek ja Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1965, hind: 7,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1966, hind: 7,50 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 4,50 eurot
Kätlin Vainola. Toimetanud Esta Hainsalu, Meie pere kala-aabits,
Menu, 2017, hind: 8,00 eurot
Anni Arro, Salatid, pirukad, suupisted,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 10,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Kokaraamatud all on 2274 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!