Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Klassikalised mereannidAutor(id): Anne Wilson
Kirjastus: Koolibri
Linn: Tallinn
Aasta: 2008
Originaalkeel: inglise keel
Tõlkija: Kadri Haljamaa
ISBN: 9789985021743
Lehekülgi: 64
Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 137 × 200 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
#T248# RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 237
Raamat sisaldab retsepte grillõhtute, igapäevatoitude ja eriliste sündmuste puhuks. Nüüd, mil kanaliha on saadaval fileena, grillituna või suitsutatuna, on see kujunenud ajahädas koka repertuaaris üheks kõige kiiremini valmistatavaks ja mitmekülgsemaks toiduaineks. Selles raamatus pakutakse retsepte mitme riigi rahvusköögist, samuti jagatakse soovitusi kanaliha säilitamiseks ja ettevalmistamiseks.
Originaali pealkiri Classic essentiel seafood. Eesti keeles
Märksõnad
kalatoidud
mereannid
kalatoidud
mereannid
kokaraamatud
Hind:
4,50 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Anya von Bremzen, Kokakunsti eripäradest nõukogude korra tingimustes. Mälestusi toidust ja igatsusest,
Tänapäev, 2014, hind: 25,00 eurot
Väike viinakokteilide raamat,
Sinisukk, 2001, hind: 7,00 eurot
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat,
Valgus, 1984, hind: 9,50 eurot
Toimetanud Anna-Maija Tanttu, Head isu! Parimad kodused retseptid,
M. Vingissaar, 1999, hind: 11,00 eurot
Toimetaja Violeta Barysiene, Hoidised: Kööginurk eriväljaanne,
Septyni Menai, 2008, hind: 3,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1974, hind: 5,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1979, hind: 5,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Angeelika Kang, Maailma parimad magustoidud,
Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 12,00 eurot
Ernst Friedrich, Õlu. 50 retsepti spetsiaalselt selle raamatu jaoks,
Avita, 2001, hind: 14,00 eurot
Kokaraamatud all on 2305 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!