Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Külluslik kalaAutor(id): August Alop ja Martti Koppel
Kujundaja: Kertu Peet
Kirjastus: Erahariduskeskus
Linn:
Aasta: 2001
Originaalkeel:
ISBN: 9985781589
Lehekülgi: 64
Sari: Soolatera
Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 215 × 149 mm
Suurus: piklikus formaadis, pehmete kaantega, rõngasköites
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 131
Sellest raamatust leiad üle 40 erineva toiduretsepti, mille peategelased on kõik pärit vesisest keskkonnast. Teeme tegemist nii koduste kui ka kaugete troopiliste mereandidega.
Me pole endale eesmärgiks seadnud juhtnööride andmist erinevate kalade puhastamiseks, fileerimiseks jne, vaid keskendume Soolaterale omaselt retseptidele, siin-seal siiski mõnd vajalikku nippi või kavalust ära märkides.
Pakume põnevaid roogi, ikka eestlase maitset, võimalusi ja ka uudishimu arvestades.
Märksõnad
kalatoidud
kokaraamatud
Soolatera : retseptikogu
Hind:
7,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Karupoeg Puhhi kokaraamat,
Egmont Estonia, 2001, hind: 6,00 eurot
Tuuli Mathisen, Suupisted,
Varrak, 2017, hind: 19,00 eurot
Salme Masso, Seenetoidud,
Valgus, 1972, hind: 2,00 eurot
Vesta Reest, Minu köök. Toit talust ja turult,
Varrak, 2012, hind: 15,00 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek ja Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1965, hind: 7,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1966, hind: 7,50 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 4,50 eurot
Kätlin Vainola. Toimetanud Esta Hainsalu, Meie pere kala-aabits,
Menu, 2017, hind: 8,00 eurot
Anni Arro, Salatid, pirukad, suupisted,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 10,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Kokaraamatud all on 2274 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!