Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Mahlad, moosid ja muud hoidisedAutor(id): Birgitta Rasmusson, Cecilia Lundin ja ICA prooviköök
Kirjastus: Maalehe Raamat
Linn:
Aasta: 2005
Originaalkeel: rootsi keel
Tõlkija: Maie Vihuri
ISBN: 9985642643
Lehekülgi: 96
Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 197 × 246 mm
Suurus: suures formaadis ning kõvas köites raamat
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 249
Oma aias rikkalikke õuna-, ploomi-, pirni-, kurgi-, tomati- ja muude aiasaaduste saake koguvad aiapidajad vajavad ka usaldusväärseid keediste, mahlade ja teiste hoidiste põhiretsepte.
Lisaks neile pakutakse põnevaid chutney, marmelaadi ja kompoti tegemise õpetusi, mida võib valmistada nii tavalistest kui ka kauplustes müügilolevatest eksootilistest puuviljadest.
Raamatu juhatavad sisse tabelid keetmisaja, konservantide, kuivatamise ja soolamise kohta.
Hind:
11,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Tuuli Mathisen, Suupisted,
Varrak, 2017, hind: 19,00 eurot
Salme Masso, Seenetoidud,
Valgus, 1972, hind: 2,00 eurot
Vesta Reest, Minu köök. Toit talust ja turult,
Varrak, 2012, hind: 15,00 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek ja Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1965, hind: 7,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1966, hind: 7,50 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 4,50 eurot
Kätlin Vainola. Toimetanud Esta Hainsalu, Meie pere kala-aabits,
Menu, 2017, hind: 8,00 eurot
Anni Arro, Salatid, pirukad, suupisted,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 10,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Karin Padernik, Köögiviljatoidud,
Põllumajandusliku Kirjastusühistu Agronoom Kirjastus, 1943, hind: 5,00 eurot
Kokaraamatud all on 2274 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!