Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Gurmaani kokaraamat: toit ja vein. Kuidas veini abil lihtsad retseptid eriliseks muutaAutor(id): Boteler Alison. Toimetanud: Toomas Tähnas
Kirjastus: Digipraktik
Linn: Tallinn
Aasta: 2009
Originaalkeel: inglise keel
Tõlkija: Toomas Tähnas
ISBN: 9789985993859
Lehekülgi: 232
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 132 × 221 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Veiniga kokkamine on lihtne, kiire, lõbus ja mitmekülgne! Kes oleks osanud arvata, et vein võib olla roogade ülimalt mõnus koostisosa, mis annab lihtsatele toitudele tohutult juurde? Peaaegu ei leidugi sellist toitu, mida vein paremaks muuta ei suudaks.
Võid seda kasutada nii liha marineerimiseks, hautiste maitsestamiseks, eelroogadele särtsu lisamiseks kui ka kalale, kanale, pastale või juurviljadele lisatavate kastmete parandamiseks. võid muuta magustoidud hetkega argisest pidulikuks. Toidule tilga veini lisamisega muutub ka kõige tagasihoidlikum toit peeneks restoranieineks.
Proovi mõnda neist retseptidest juba täna!
Brie jõhvika-portveinikastmes
Kõrvitsasupp madeiraga
Coq au Vin Blanc
Karjasepirukas šerriga
Kana rosmariini ja Chardonnay'ga
Miriniga glasuuritud lõhe
Portveinis keedetud pirnid
Originaali pealkiri: The gourmet’s guide to cooking with wine
Märksõnad:
toidud
vein
toiduvalmistamine
kokaraamatud
Hind:
18,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Karupoeg Puhhi kokaraamat,
Egmont Estonia, 2001, hind: 6,00 eurot
Tuuli Mathisen, Suupisted,
Varrak, 2017, hind: 19,00 eurot
Salme Masso, Seenetoidud,
Valgus, 1972, hind: 2,00 eurot
Vesta Reest, Minu köök. Toit talust ja turult,
Varrak, 2012, hind: 15,00 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek ja Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1965, hind: 7,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1966, hind: 7,50 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 4,50 eurot
Kätlin Vainola. Toimetanud Esta Hainsalu, Meie pere kala-aabits,
Menu, 2017, hind: 8,00 eurot
Anni Arro, Salatid, pirukad, suupisted,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 10,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Kokaraamatud all on 2274 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!