Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Kala suitsutamineAutor(id): Egon Binder
Kirjastus: Sinisukk
Linn: Tallinn
Aasta: 2013
Originaalkeel: saksa keel
Tõlkija: Jana Johanson
ISBN: 9789949340248
Lehekülgi: 96
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 175 × 240 mm
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
"Hea kalasaak on küll suur õnn, aga hilisem nuputamine, et milliseid delikatesse sellest valmistada saaks, on hoopis keerulisem. Raamatus on toodud retsepte, et valmistada isuäratavaid suitsukalaroogi, kas siis oma perele või sõpradele.
Millised kalad sobivad suitsutamiseks? Kas köögis on võimalik kala suitsutada? Kuidas ehitada suitsutusmajakest?
Neile ja paljudele teistele küsimustele annavad vastuse Egon Binderi nõuanded. Praktiline käsiraamat annab nii algajatele kui ka edasijõudnutele asjatundlikke õpetusi: alates värske kala töötlemisest ja valmistamisest, lõpetades suitsutusseadmete ehitamisega"
kalad (zool.)
soolamine (toit)
suitsutamine
marineerimine
grilltoidud
kalatoidud
toiduretseptid
käsiraamatud
Hind: -
Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Kala suitsutamine, Egon Binder, Sinisukk 2013Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Kristo Tomingas, Heinar Õispuu, Brigitte Susanne Hunt, Kokteilitame Brigittega - džinn,
Butterfly Cocktail Catering, 2022, hind: 16,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1974, hind: 5,00 eurot
Tuuli Mathisen, Martin Hanson; toimetaja Eva Mere, Sahver. Joogid. Siirupid, kaljad, limonaadid, õlled, veinid, liköörid ...,
Menu, 2012, hind: 10,00 eurot
Enn Tobreluts, Priit Toomits, Tiit Treve; Toimetanud: Velve Saar, Grillimine ja barbecue,
Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 16,00 eurot
Angeelika Kang, Smuutid,
Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 14,00 eurot
Leopold Meensalu, Peenralt potti,
Maalehe raamat, 2008, hind: 15,00 eurot
Maret Sukles, Elu on pidu,
Helios kirjastus, 2019, hind: 19,00 eurot
Egon Binder, Suitsutamine. Liha, vorst, kala,
Lindemont, 2005, hind: 14,00 eurot
Egon Binder, Kuidas kalu suitsutada?,
Tormikiri, 2008, hind: 16,00 eurot
Angeelika Kang, Pannkoogiraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 4,00 eurot
Kokaraamatud all on 2303 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!