Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Suitsutamine. Liha, vorst, kalaAutor(id): Egon Binder
Kirjastus: Lindemont
Linn:
Aasta: 2005
Originaalkeel: saksa keel
Tõlkija: Medea Jerser
ISBN: 9789949130641
Lehekülgi: 120
Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
Eestlane on teada-tuntud suitsutamise sõber. Ei möödu ühtegi suuremat aiapidu, kus ei tehtaks suitsusinki, kala, kana või vorsti.See raamat käsitleb põhjalikult erinevaid suitsutamismeetodeid nagu külm-, soe-, ja kuumsuitsutamine ning ka erinevaid võimalikke suitsutamise kohti nagu tünn, ahi, lõke, grill jne.Rohkete värvipiltidega illustreeritud raamatus on jooniseid ja õpetusi spetsialistidelt edukalt toimiva suitsuahju ehitamiseks.
Originaali pealkiri Räuchern. Fleich, Wurst, Fisch. Eesti keeles
Märksõnad:
Lindemont
suitsutamine
liha
vorstid
lihatooted
kalad (zool.)
kalatooted
säilitamine (toit.)
käsiraamatud
toiduretseptid
Hind: -

Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Suitsutamine. Liha, vorst, kala, Egon Binder, Lindemont 2005Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Koostanud Silvi Kohu, Pannkoogid. Soolased ja magusad,
Ata-Raamat, 2002, hind: 6,00 eurot
Toomas Tiivel, Maailma napsid,
Kammerdisain OÜ, 2016, hind: 23,00 eurot
Colin Grodnik, Debbie Grodnik, 365 suppi. Erinev supp aasta igaks päevaks,
Odamees, 2005, hind: 8,00 eurot
Marika Vingissar, Kokkuhoiu kokaraamat [50 retsepti],
Ühinenud Ajakirjad, 2021, hind: 5,00 eurot
Koostanud Maria Kagan, Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (1. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot
Maria Kagan (koostaja), Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (2. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Angeelika Kang, Süües terveks ja kauniks! Oled see, mida sööd,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 8,00 eurot
koostajad: Julia Kornejeva, Irina Krivorukova; teksti autor: Julia Kornejeva; toimetaja: Pia Ehasalu, Peeter I kokaraamat,
Tallinna Linnamuuseum, 2022, hind: 14,00 eurot
Roland Gööck, Tee. 50 retsepti kogu maailmast Hans Joachim Döbbelini fotodega,
Avita, 2001, hind: 10,00 eurot
Kokaraamatud all on 2316 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!