Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Suitsutamine. Liha, vorst, kalaAutor(id): Egon Binder
Kirjastus: Lindemont
Linn:
Aasta: 2005
Originaalkeel: saksa keel
Tõlkija: Medea Jerser
ISBN: 9789949130641
Lehekülgi: 120
Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
Eestlane on teada-tuntud suitsutamise sõber. Ei möödu ühtegi suuremat aiapidu, kus ei tehtaks suitsusinki, kala, kana või vorsti.See raamat käsitleb põhjalikult erinevaid suitsutamismeetodeid nagu külm-, soe-, ja kuumsuitsutamine ning ka erinevaid võimalikke suitsutamise kohti nagu tünn, ahi, lõke, grill jne.Rohkete värvipiltidega illustreeritud raamatus on jooniseid ja õpetusi spetsialistidelt edukalt toimiva suitsuahju ehitamiseks.
Originaali pealkiri Räuchern. Fleich, Wurst, Fisch. Eesti keeles
Märksõnad:
Lindemont
suitsutamine
liha
vorstid
lihatooted
kalad (zool.)
kalatooted
säilitamine (toit.)
käsiraamatud
toiduretseptid
Hind:
14,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Kristo Tomingas, Heinar Õispuu, Brigitte Susanne Hunt, Kokteilitame Brigittega - džinn,
Butterfly Cocktail Catering, 2022, hind: 16,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1974, hind: 5,00 eurot
Tuuli Mathisen, Martin Hanson; toimetaja Eva Mere, Sahver. Joogid. Siirupid, kaljad, limonaadid, õlled, veinid, liköörid ...,
Menu, 2012, hind: 10,00 eurot
Enn Tobreluts, Priit Toomits, Tiit Treve; Toimetanud: Velve Saar, Grillimine ja barbecue,
Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 16,00 eurot
Angeelika Kang, Smuutid,
Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 14,00 eurot
Leopold Meensalu, Peenralt potti,
Maalehe raamat, 2008, hind: 15,00 eurot
Maret Sukles, Elu on pidu,
Helios kirjastus, 2019, hind: 19,00 eurot
Egon Binder, Suitsutamine. Liha, vorst, kala,
Lindemont, 2005, hind: 14,00 eurot
Egon Binder, Kuidas kalu suitsutada?,
Tormikiri, 2008, hind: 16,00 eurot
Angeelika Kang, Pannkoogiraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 4,00 eurot
Kokaraamatud all on 2303 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!