Kärakas Alkoholi tekkimise ja Klõpsa siia , et näha täielikku loendit! Kärakas. Alkoholi tekkimise ja pruukimise lugu, Adam Rogers, Äripäev 2016 | vanaraamat. ee
Alates 11. märtsist saab poodi tellitud pakke kätte endiselt tööajal E-R 10-18.00 ja L 10-16.00. Kaupluse ukse tagant helista tel. 734 1901. Pakiga posti teel saatmine toimib tavapäraselt.
Ostukorv

Ostukorv on tühi

Teema: Maailma ajalugu
Pealkiri: Kärakas. Alkoholi tekkimise ja pruukimise lugu
Autor(id): Adam Rogers
Kujundaja: Kairi Kalmann


Kirjastus: Äripäev
Linn: Tallinn
Aasta: 2016
Originaalkeel:
Tõlkija: Triin Olvet
ISBN: 9789949560387
Lehekülgi: 336
Sari: Imeline Teadus. Imeline ajalugu

Seisukord: heas korras raamat, pühendus sees

Mõõdud: 216x153
Suurus: tavaformaadis, kõvas köites

Sisu:
"Inimesed on alkoholi valmistanud 10 000 aastat ja püüdnud seda kunsti täiuseni arendada. Ometi ei tea me tänini täpselt, mis teeb õigupoolest alkoholist alkoholi ja miks see meile mõjub nii, nagu see mõjub. Adam Rogers vaatleb oma raamatus inimese ja tulivee suhet ning kirjeldab põnevaid teadusuuringuid ja õnnelikke avastusi, mis seda inimkonna üldist ühist kogemust kujundavad.
Raamatus käiakse algusest lõpuni läbi tee, mida mööda napsilonks meieni jõuab. Alustatakse pärmi eluloost, jutustades mikroobist, mis valmistab alkoholi. Seejärel tuleb kõne alla pärmi toidus – suhkur. Edasi viib lugu käärimise juurde, siis lastakse joogipoolisel laagerduda. Nii jõutaksegi lõpuks õnneliku hetkeni baarileti ääres.
Mis aga sellele järgneb? Kuidas me alkoholile reageerime? Kui uurida alkoholi mõju inimkehale ja ajule, tuleb pöörduda keeruka neurobioloogia poole. Näiteks on kindel, et inimesed jäävad alkoholist purju ja mõni satub sellest sõltuvusse, ent sajandipikkusest uurimistööst hoolimata ei tea keegi, miks see nii on.
Pikal teekonnal pärmist pohmeluseni kirjeldatakse, kuidas alkohol on inimeste rituaalset elu ja lõõgastusharjumusi kogu inimühiskonna eksisteerimise vältel kujundanud.
Amazon, Wired, Guardian: parim populaarteaduslik raamat 2014 "


Märksõnad:
Äripäev
Kairi Kalmann
Imeline Teadus
alkohol
alkohoolsed joogid
alkoholitööstus
alkoholitarbimine
alkoholi toime
ajalugu
sotsiaalajalugu
Imeline ajalugu

Hind: - Hetkel on otsas*

*Jäta enda märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.

Kärakas. Alkoholi tekkimise ja pruukimise lugu, Adam Rogers, Äripäev 2016 | vanaraamat.ee
Kärakas. Alkoholi tekkimise ja pruukimise lugu, Adam Rogers, Äripäev 2016 | vanaraamat.ee
Kärakas. Alkoholi tekkimise ja pruukimise lugu, Adam Rogers, Äripäev 2016 | vanaraamat.ee
Kärakas. Alkoholi tekkimise ja pruukimise lugu, Adam Rogers, Äripäev 2016 | vanaraamat.ee
Kärakas. Alkoholi tekkimise ja pruukimise lugu, Adam Rogers, Äripäev 2016 | vanaraamat.ee
Kärakas. Alkoholi tekkimise ja pruukimise lugu, Adam Rogers, Äripäev 2016 | vanaraamat.ee

Kasutatud raamatud
Alates 1999. aastast järjest täienenud raamatukataloog sisaldab täna üht Eesti kõige hoolikamalt valitud, sisukaimat kollektsiooni, mis pakub raamatusõpradele ehedaimat lugemisrõõmu.

Üle 47 000 väljaande
Kui tüüpilises raamatupoes on tavapäraselt müügil umbes 3000 raamatut, siis Vanaraamatu antikvariaat pakub lugejaile suuremat valikut, sest müüme kasutatud raamatuid erinevatest kümnenditest.

Raamatute tellimine
Kõiki kataloogis müügil olevaid väljaandeid saad mugavalt tellida veebilehe kaudu.
Veebist ostmise juhend
Tellimistingimused
Privaatsustingimused

Kontaktandmed
Biblio OÜ, reg.nr. 10598332,
Raamatupood: Riia 5, Tartu, 51010 Eesti
Veebikataloog: www.vanaraamat.ee
Kontakttelefon (+372) 7 341 901
E-mail: 

 


www.vanaraamat.ee © 2024 Biblio OÜ » Kvaliteetsed kasutatud raamatud