Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Toiduainete säilitamine kodusAutor(id): E. Reeder
Kujundaja: T. Aru
Kirjastus: Valgus
Linn: Tallinn
Aasta: 1988
Originaalkeel: eesti keel
ISBN: 5440001042
Lehekülgi: 160
Seisukord: kohati kulunud kaaned, määrdunud tagakaas, sisu normaalses korras
Mõõdud: 140 × 215 mm
Suurus: tavaformaadis pehmete kaantega raamat
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 037
Raamatus tutvustatakse toiduainete riknemise põhjusi ja nende vältimist, hoidiste valmistamisvahendeid ja hoiuruume. Põhiosa moodustavad toidainete säilitamisviisid.
Hind:
3,50 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Ragne Värk, Andra Kalda, Retseptisahtel käsitöökapis,
Varrak, 2013, hind: 15,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 4,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1985, hind: 3,50 eurot
Aaro Lode, Kristjan Lepp, Tai köök,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 15,00 eurot
Koostaja: Pille Petersoo, Nami-Nami. Maailma maitsed,
Varrak, 2013, hind: 12,00 eurot
Gönül Paksoy, Türgi köök,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 17,00 eurot
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Jussi Talvi, Gastronoomia ajalugu,
Varrak, 2005, hind: 30,00 eurot
Aleksei Kulkov ja Konstantin Krasik, Tervise energia: astroloogi kokaraamat,
Paradiis, 2020, hind: 14,00 eurot
Kokaraamatud all on 2361 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!