Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Hingetoidud. Vaimustavad toidud kehale ning hingeleAutor(id): Irje Karjus
Kirjastus: Cum Laude
Linn: Tallinn
Aasta: 2011
Originaalkeel:
ISBN: 9789949913565
Lehekülgi: 112
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 207 × 204 mm
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Kas see, millega me täidame oma keha, mõjutab ka meie hinge. Kas toit, mida me sööme, mis täidab meie sisemust, mõjutab ka meie mõtlemist ja olemist või vastupidi? Kas taim võib anda inimesele elujõudu ja -rõõmu, panna vabalt voolama eluenergia ning täita ka hinge rahuloluga? Just nendele küsimustele mõeldes panen selles raamatus kirja oma mõtted taime teekonnast läbi inimese.
Siin raamatus toon ära taimetoitude(umbrohutoitude) retseptid koos taimede energeetilise mõjuga. Raamatus toon ära retseptid läbi aastaaja kuude kaupa. Arvestan toiduainete kättesaadavust eri aastaaegadel ja annan näpunäiteid, kuidas ka külmal talvisel ajal kasulikke vitamiine ja mineraalained omamaise toiduga kätte saada. Soovin Sulle meelelist lugemist ja hingega mõistmist sellel teekonnal minuga koos vaimustavasse ja salapärasesse taimeriiki.
Märksõnad:
taimetoidud
kokaraamatud
Hind:
15,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Koostanud Silvi Kohu, Pannkoogid. Soolased ja magusad,
Ata-Raamat, 2002, hind: 6,00 eurot
Toomas Tiivel, Maailma napsid,
Kammerdisain OÜ, 2016, hind: 23,00 eurot
Colin Grodnik, Debbie Grodnik, 365 suppi. Erinev supp aasta igaks päevaks,
Odamees, 2005, hind: 8,00 eurot
Marika Vingissar, Kokkuhoiu kokaraamat [50 retsepti],
Ühinenud Ajakirjad, 2021, hind: 5,00 eurot
Koostanud Maria Kagan, Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (1. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot
Maria Kagan (koostaja), Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (2. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot
Angeelika Kang, Süües terveks ja kauniks! Oled see, mida sööd,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 8,00 eurot
koostajad: Julia Kornejeva, Irina Krivorukova; teksti autor: Julia Kornejeva; toimetaja: Pia Ehasalu, Peeter I kokaraamat,
Tallinna Linnamuuseum, 2022, hind: 14,00 eurot
Roland Gööck, Tee. 50 retsepti kogu maailmast Hans Joachim Döbbelini fotodega,
Avita, 2001, hind: 10,00 eurot
Aive Luigela, Hoidised,
Varrak, 2010, hind: 26,00 eurot
Kokaraamatud all on 2316 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!