Teema: Toitumine
Pealkiri:
Glükoosirevolutsioon. Vere suhkrusisalduse tasakaalustamise elumuutev jõud. Kaota kaalu, pane piir isudele, saa tagasi oma energia ja söö edasi seda, mis sulle maitsebAutor(id): Jessie Inchauspé
Kujundaja: Ivi Piibeleht
Kirjastus: Pegasus
Linn: Tallinn
Aasta: 2023
Originaalkeel: inglise keel
Tõlkija: Evelin Edro
ISBN: 9789916163313
Lehekülgi: 256
Seisukord: heas korras uus raamat kirjastusest
Mõõdud: 230x155
Suurus: Pehmekaaneline
Sisu:
Selle raamatu saame teele panna keskmiselt 3-5 päeva jooksul peale raha laekumist meie arvele.
Jessie Inchauspé selgitab raamatus „Glükoosirevolutsioon“ lihtsalt ja selgelt, kuidas toit ja selles sisalduv glükoos meie organismi mõjutab. Ta jagab oma raamatus isegi veidi jahmatavaid avastusi veresuhkru rollist meie elus ja rõhutab, et süüa võib kõike, mis meeldib, aga oluline on jälgida toitude söömise järjekorda. Autor on kirjutanud teadusavastused lihtsateks näpunäideteks. Raamatust saab teada, mis on glükoos ja mida tähendavad glükoosipiigid ehk kiired veresuhkrutaseme tõusud ja langused ning miks on glükoos oluline, aga samal ajal ka kahjulik. Siin on hulgaliselt häid toidunippe, kuidas glükoosikõverat tasasemaks muuta. Kogu raamatut ilmestavad lihtsad graafikud ja kogemuslood. Jessie Inchauspé on biokeemik. Ta on saanud bakalaureusekraadi matemaatikas King’s College Londonist ja magistrikraadi biokeemias Georgetowni ülikoolist. Jessie töötas geneetilisi analüüse tegevas iduettevõttes 23andMe, kus ta hakkas mõistma, et inimese tervise võti peitub heades toitumisharjumustes. Ta on sotsiaalmeedia platvormidele loonud kogukonna GlucoseGoddess, millel on liitujaid üle kogu maailma. Jessie raamat „Glükoosirevolutsioon“ on saanud väga sooja vastuvõtu ja tõlgitud juba rohkem kui 20 keelde.
Märksõnad:
Pegasus
veresuhkur
glükoos
terviseriskid
ennetamine
toitumisharjumused
toitumiskäitumine
toiduretseptid
käsiraamatud
Glucose revolution. Eesti keeles
Hind: -
Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Glükoosirevolutsioon. Vere suhkrusisalduse tasakaalustamise elumuutev jõud. Kaota kaalu, pane piir isudele, saa tagasi oma energia ja söö edasi seda, mis sulle maitseb, Jessie Inchauspé, Pegasus 2023Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Toitumine alla viimati lisatud:
A. Lepp, Toor-taimtoitlaste toitude valmistamisõpetus,
Eesti Taimetoitlaste Selts, 1994, hind: 6,00 eurot
Anatol Sügis, Loomlikule toidule: tagasi? edasi? Inemiselõ, kis muu hulgan ka mõtles,
A. Sügis, 2004, hind: 10,00 eurot
Vitamiinide ja mineraalainete käsiraamat [imelised toidud tervise toetamiseks],
Varrak, 2019, hind: 27,00 eurot
Novak Djokovic, Võitja serv. Maailma esireketi retsept: gluteenivaba menüü suurepärase füüsilise ja vaimse vormi saavutamiseks,
Pilgrim, 2016, hind: 14,00 eurot
Mireille Guiliano, Prantslannad ei lähe paksuks. Toidu nautimise saladused,
Varrak, 2005, hind: 20,00 eurot
Aive Luigela; Toimetanud: Malle Kiirend, Targalt toitudes terveks. 1. osa,
Varrak, 2007, hind: 14,00 eurot
Aive Luigela. Toimetanud: Eha Kõrge, Tervise kokaraamat,
Varrak, 2011, hind: 9,00 eurot
Koostanud Pia Charpienter, Anna Keski-Rahkonen ja Riikka Viljanen, Söömishäired. Juhised lähedastele,
Medicina, 2011, hind: 28,00 eurot
Norbert Gerold, Saledaks ja terveks paastudes. Kuure ja retsepte,
Odamees, 1998, hind: 6,00 eurot
Toivo Jürgenson, Paastumine- on see imerohi?,
1993, hind: 4,00 eurot
Toitumine all on 369 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!