Teema: Keemia
Pealkiri:
Nitrates, nitrites, N-nitrosamines and polycyclic aromatic hydrocarbons in food: analytical methods, occurrence and dietary intake / Nitraadid, nitritid, N-nitroosamiinid ja polütsüklilised aromaatsed süsivesikud toidus: analüütilised meetodid, sisaldused ning toidu kaudu saadavate dooside arvutusAutor(id): Mari Reinik; supervisor: Toomas Tenno
Kirjastus: Tartu University Press / Tartu Ülikooli Kirjastus
Linn: Tartu
Aasta: 2007
Originaalkeel:
ISBN: 9789949116676
Lehekülgi: 172
Sari: Dissertationes chimicae Universitatis Tartuensis 70
Seisukord: normaalses korras raamat
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, pehmes köites
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 279
Doktoritöö : Tartu Ülikool, 2007
Kokkuvõte eesti keeles.
Märksõnad
nitraadid
nitritid
nitrosoamiinid
aromaatsed süsivesinikud
toidukeemia
toidu saastumine
toidukontroll
keemiline analüüs
dissertatsioonid
Dissertationes chimicae Universitatis Tartuensis
Hind:
13,00 EURTeema
Keemia alla viimati lisatud:
Adrian Dingle, Perioodilisustabel,
Koolibri, 2008, hind: 15,00 eurot
Neeme Katt, Keemia lühikursus gümnaasiumile,
Avita, 2007, hind: 10,00 eurot
Hergi Karik, Kalle Truus, Elementide keemia. Ülikooliõpik anorgaanilisest keemiast,
Ilo, 2003, hind: 35,00 eurot
Mati Karelson, Anneli Lukason, Aarne Tõldsepp, Keemia IX klassile. Anorgaanilised ja orgaanilised ained,
Koolibri, 2001, hind: 8,00 eurot
David Epštein, Adelaida Kaverina, Konstantin Parmenov, Leonid Tsvetkov ja Pjotr Voskressenski, Keemia käsiraamat keskkoolile,
Valgus, 1987, hind: 5,00 eurot
Lia Paaver ja Jüri Vene, Keemia ülesanded keskkoolile,
Valgus, 1985, hind: 5,00 eurot
A. Tõldsepp, Keemia õpetamise alused üldhariduskoolis,
Valgus, 1982, hind: 10,00 eurot
Hergi Karik ja Väino Ratassepp, Keemia IX-X klassile,
Valgus, 1975, hind: 4,00 eurot
Ants Tuulmets, Orgaaniline keemia. Õpik gümnaasiumile. I osa,
Avita, 2008, hind: 15,00 eurot
Lembi Tamm, Eevi Viirsalu, Keemia töövihik VIII klassile. II osa,
Avita, 2007, hind: 6,00 eurot
Keemia all on 248 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!