Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
HoidistamineAutor(id): Elle Reeder
Kujundaja: Reet Eilsen
Kirjastus: Valgus
Linn: Tallinn
Aasta: 1993
Originaalkeel:
ISBN: 5440013393
Lehekülgi: 176
Seisukord: kaaned pisut kulunud, sisu korras
Mõõdud: 140x210 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
#T003# RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 037
Sisukord:
Toiduainete riknemine
- Toiduainete riknemise põhjustajad
- Kuidas hoidiste riknemist vältida?
- Mida teha riknenud hoidistega
Hoidiste valmistamisvahendid
- Hoidiste valmistamiseks vajalikud keedunõud
- Hoidiste valmistamiseks vajalikud töövahendid
- Hoidiste säilitamiseks vajalikud nõud ja sulgemisvahendid
- Hoidiste säilitusnõude hooldamine ja pesemine
Toiduainete hoiuruumid
Toiduainete säilitamisviisid
- Säilitamine füüsikaliste võtetega
- Säilitamine konserveerivate ainetega
- Bioloogiline säilitamine
Marja, puu- ja köögiviljahoidiste valmistamisviisid
- Mahlad
- Mehud
- Kompotid
- Püreed
- Võided
- Marmelaadid
- Keedised
- Sukaadid ehk suhkurdatud marjad, puu- ja köögiviljad
- Pastöriseeritud keedised
- Džemmid
- Tarretised
- Siirupid
- Toorhoidised
- Kuivatamine
- Sügavkülmutamine
- Blanšeerimine
- Kupatamine
- Soolamine
- Marineerimine
- Hapendamine
Marja-, puuvilja- ja rabarberihoidised
Köögiviljade ja kartulite värskelt säilitamine
- Kapsaste värskelt säilitamine
- Juurviljade värskelt säilitamine
- Viliköögiviljade värskelt säilitamine
- Kartulite säilitamine
Köögiviljahoidised
- Köögiviljade hapendamine
- Köögiviljade soolamine
- Köögiviljade kuivatamine
- Köögiviljade sügavkülmutamine
- Steriliseeritud köögiviljahoidised
- Köögiviljade marineerimine
- Tomatihoidised
- Muid köögiviljahoidiseid
- Segahoidised köögiviljadest
Liha säilitamine
- Liha tapajärgne töötlemine
- Liha lühiajaline säilitamine
- Liha sügavkülmutamine
- Liha soolamine
- Liha suitsutamine
- Steriliseeritud lihahoidised
Kalade säilitamine
- Kalade puhastamine
- Kalade lühiajaline säilitamine
- Kalade sügavkülmutamine
- Kalade soolamine
- Kalade suitsutamine
- Steriliseeritud kalahoidised
Steriliseeritud hoidiste järelkontroll
Seente säilitamine
- Seente soolamine
- Seente marineerimine
- Seente hapendamine
- Seente steriliseerimine
- Seente kuivatamine
LISA
Hind:
5,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Karupoeg Puhhi kokaraamat,
Egmont Estonia, 2001, hind: 6,00 eurot
Tuuli Mathisen, Suupisted,
Varrak, 2017, hind: 19,00 eurot
Salme Masso, Seenetoidud,
Valgus, 1972, hind: 2,00 eurot
Vesta Reest, Minu köök. Toit talust ja turult,
Varrak, 2012, hind: 15,00 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek ja Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1965, hind: 7,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1966, hind: 7,50 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 4,50 eurot
Kätlin Vainola. Toimetanud Esta Hainsalu, Meie pere kala-aabits,
Menu, 2017, hind: 8,00 eurot
Anni Arro, Salatid, pirukad, suupisted,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 10,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Kokaraamatud all on 2274 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!