Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Stiilne Sushi. Abiks nii algajale kui meistrileAutor(id): Ellen Brown
Kujundaja: Timo Viksi
Kirjastus: Eesti Päevaleht
Linn: Tallinn
Aasta: 2010
Originaalkeel:
Tõlkija: Elis Aunaste
ISBN: 9789949452521
Lehekülgi: 80
Seisukord: heas korras raamat
Mõõdud: 190x210
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, pehmete kaantega
Sisu:
#T273# RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 288
Sushi sõprade kaua oodatud raamat, mis juhatab jaapani köögi maitseelamuste radadele. Lihtsas ja arusaadavas vormis raamat annab edasi sushi valmistamise põhitõed koos ülevaatega sushi valmistamise ajaloost.
Samm sammult põhitõdedest ja lihtsamatest sushivalmistamise viisidest alates, annab raamat inspiratsiooni ja õpetust koduseks sushi tegemiseks. Hõlmates nii tuntuimate sushide valmistamise nippe kui keerulisemaid jaapani köögi roogade õpetusi. Kõik retseptid on võimalikult originaali lähedased, kuid vajadusel kohandatud nii, et eesti sushi sõpradel oleks nende valmistamine ja toorained saadavad.
Märksõnad:
rahvustoidud
sushi
Jaapan
kokaraamatud
Eesti Päevaleht
Hind:
13,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Koostanud Väino Eskla, Maasikas aias ja köögis,
Maalehe Raamat, 2000, hind: 14,00 eurot
Salme Masso, Rahvaste toite,
Valgus, 1978, hind: 5,00 eurot
Angeelika Kang, Maire Suitsu, Lia Virkus, Kalaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 4,00 eurot
M. Suurorg, Praktiline perenaine,
Eesti Raamat, 1985, hind: 2,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 5,00 eurot
Peeter Kard, Jahimehe köök. Toite ulukilihast,
Valgus, 1992, hind: 13,00 eurot
Silvi Kohu (koostaja), Pizzad ja lahtised pirukad,
OÜ Ata-Raamat, 2001, hind: 4,50 eurot
Rosalba Gioffrè, Mollie Thomson, Sara Vignozzi, Küpsised,
Sinisukk, 2002, hind: 3,00 eurot
John Bear, Marina Bear ja Tanja Zeryck, Köögiprohmakate praavitamise käsiraamat,
Ersen, 2005, hind: 7,00 eurot
Kokaraamatud all on 2313 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!