Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Ühiskondliku toitlustamise ökonoomika ja planeerimine. ÕpikAutor(id): A. Bezrukov, R. Kvitnitskaja, F. Uspenski ja K. Volkov
Kujundaja: Valentin Vare
Kirjastus: Eesti Riiklik Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 1963
Originaalkeel:
Lehekülgi: 212
Seisukord: kasutatud raamat, kaaned kohati kulunud, sisu korras
Mõõdud: 150 × 220 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL.017
Raamatus selgitatakse ühiskondliku toitlustamise osa ja tähtsust NSV Liidus, samuti iseloomustatakse põhilisi ühiskondliku toitlustamise arenguetappe meie maal.
Raamatu alajaotustes käsitletakse ühiskondliku toitlustamise planeerimist, ühiskondliku toitlustamise ettevõtete tootmisprogrammi ja käivet, toormaterjali ja materiaal-tehnilise otstarbega esemetaga varustamise planeerimist, kapitaalehitust, töö ja palgafondi planeerimist, käibekulusid, omahinda ja hindade kujunemist ühiskondliku toitlustamise ettevõtetes. Raamatu viimastes peatükkides käsitletakse finantsplaaniga seotud küsimusi.
Märksõnad
toitlustamine
toitlustusettevõtted
teenusemajandus
planeerimine
kõrgkooliõpikud
Hind:
5,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Koostanud Silvi Kohu, Pannkoogid. Soolased ja magusad,
Ata-Raamat, 2002, hind: 6,00 eurot
Toomas Tiivel, Maailma napsid,
Kammerdisain OÜ, 2016, hind: 23,00 eurot
Colin Grodnik, Debbie Grodnik, 365 suppi. Erinev supp aasta igaks päevaks,
Odamees, 2005, hind: 8,00 eurot
Marika Vingissar, Kokkuhoiu kokaraamat [50 retsepti],
Ühinenud Ajakirjad, 2021, hind: 5,00 eurot
Koostanud Maria Kagan, Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (1. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot
Maria Kagan (koostaja), Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (2. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot
Angeelika Kang, Süües terveks ja kauniks! Oled see, mida sööd,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 8,00 eurot
koostajad: Julia Kornejeva, Irina Krivorukova; teksti autor: Julia Kornejeva; toimetaja: Pia Ehasalu, Peeter I kokaraamat,
Tallinna Linnamuuseum, 2022, hind: 14,00 eurot
Roland Gööck, Tee. 50 retsepti kogu maailmast Hans Joachim Döbbelini fotodega,
Avita, 2001, hind: 10,00 eurot
Aive Luigela, Hoidised,
Varrak, 2010, hind: 26,00 eurot
Kokaraamatud all on 2316 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!