Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
KokaraamatAutor(id): Anita Pasopa ja Milda Peterson
Kujundaja: K. Hmelnitski
Kirjastus: Valgus
Linn: Tallinn
Aasta: 1968
Originaalkeel: vene keel
Tõlkija: L. Johansoo, D. Luitva, H. Miil, Olga Relve, E. Saaliste
Lehekülgi: 334
Seisukord: kohati kulunud, seljalt katkine ja servadest rebenenud ümbrispaber, veidi köitest lahti, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 175x220 mm
Suurus: tavaformaadist veidi suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 018
Raamat on ette nähtud kasutamiseks kodusel toiduvalmistamisel. Siin on antud ratsionaalse toitumise alused, juhiseid toiduainete õigeks töötlemiseks, et säilitada roogades inimese organismile vajalikud toitained. Omaette peatükkides on toodud roogade retseptid, näpunäiteid köögi sisustamiseks, lauakatmiseks ja toidu lauale andmiseks, samuti ka puu- ja köögiviljahoidiste valmistamiseks kodusel viisil.
Tõlkijad on täiendanud raamatut mõningate retseptidega meil valmistatavatest roogadest ja eesti rahvustoitudest. Samuti on täiendatud ja muudetud üldosa.
Hind:
6,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek ja Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1965, hind: 7,00 eurot
Karupoeg Puhhi kokaraamat,
Egmont Estonia, 2001, hind: 6,00 eurot
Tuuli Mathisen, Suupisted,
Varrak, 2017, hind: 19,00 eurot
Salme Masso, Seenetoidud,
Valgus, 1972, hind: 2,00 eurot
Vesta Reest, Minu köök. Toit talust ja turult,
Varrak, 2012, hind: 15,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1966, hind: 7,50 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 4,50 eurot
Kätlin Vainola. Toimetanud Esta Hainsalu, Meie pere kala-aabits,
Menu, 2017, hind: 8,00 eurot
Anni Arro, Salatid, pirukad, suupisted,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 10,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Kokaraamatud all on 2274 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!