Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
SupidAutor(id): Anne Willan
Kirjastus: Koolibri
Linn: Tallinn
Aasta: 1998
Originaalkeel: inglise keel
Tõlkija: Mari Raudsepp
ISBN: 9789985007129
Lehekülgi: 72
Sari: 101 nõuannet
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 130x180
Suurus: väikses formaadis kõvade kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 221
Raamat õpetab suppi keetma ja lauale andma. Siit leiate nii tuttava borshi kui ka vähem tuntud gazpacho ja ungari kirsisupi. Rikkalik pildimaterjal aitab töövõtted selgeks saada ja näitab iga retsepti hõrku tulemust. Põnevaid köögi- ja söögihetki nii praktilisele perenaisele kui paadunud romantikule, kes kallima rõõmustamiseks viitsib kana-madeirakonsomee juurde südamekujulisi saiatükikesi röstida. Armastus käib kõhu kaudu (ja natuke ikka silmade kaudu ka).
Märksõnad:
Koolibri
101 nõuannet
supid
kokaraamatud
Hind:
5,00 EUROtsing autori järgi:
Anne Willan, Pastatoidud,
Koolibri, 1997, hind: 4,50 eurot
Anne Willan, Salatite valmistamine,
Dorling Kindersley, 1997, hind: 3,80 eurot
Anne Willan, Toite kanalihast,
Koolibri,
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Koostanud Silvi Kohu, Pannkoogid. Soolased ja magusad,
Ata-Raamat, 2002, hind: 6,00 eurot
Toomas Tiivel, Maailma napsid,
Kammerdisain OÜ, 2016, hind: 23,00 eurot
Colin Grodnik, Debbie Grodnik, 365 suppi. Erinev supp aasta igaks päevaks,
Odamees, 2005, hind: 8,00 eurot
Marika Vingissar, Kokkuhoiu kokaraamat [50 retsepti],
Ühinenud Ajakirjad, 2021, hind: 5,00 eurot
Koostanud Maria Kagan, Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (1. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot
Maria Kagan (koostaja), Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (2. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Angeelika Kang, Süües terveks ja kauniks! Oled see, mida sööd,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 8,00 eurot
koostajad: Julia Kornejeva, Irina Krivorukova; teksti autor: Julia Kornejeva; toimetaja: Pia Ehasalu, Peeter I kokaraamat,
Tallinna Linnamuuseum, 2022, hind: 14,00 eurot
Roland Gööck, Tee. 50 retsepti kogu maailmast Hans Joachim Döbbelini fotodega,
Avita, 2001, hind: 10,00 eurot
Kokaraamatud all on 2316 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!