Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Jogurt, kohupiim ja juust. Loomulikult omatehtudAutor(id): Cosima Bellersen Quirini
Kirjastus: Sinisukk
Linn: Tallinn
Aasta: 2012
Originaalkeel:
ISBN: 9789949148776
Lehekülgi: 148
Seisukord: veidi kulunud kaaned, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 170x235 mm
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Teil on kõrini tundmatut päritolu E-dest, emulgaatoritest ja „looduslikest“ lõhna- ja värvainetest, mis toidu ometi kärtsoranžiks ja kilomeetri pealt haistetavaks suudab muuta? Meil igatahes on. Teada on, et kui tahad, et miski oleks tehtud tõeliselt hästi, tee see asi ise ära. See kehtib ka jogurti ja juustu kohta. Lihtsast värskest maitsestamata jogurtist kuni toekalt vürtsise Vahemere stiilis juustuni välja. Tuleb tunnistada, et jogurti ja juustu valmistamine on pisut keerulisem kui trips-traps-trull, kuid mida kauem tehtud kaunikene, seda maitsvam kaunikene!
Hind:
10,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Anita Pasopa ja Milda Peterson, Kokaraamat,
Valgus, 1968, hind: 6,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 5,00 eurot
Erik Enden ja Alvar Andres Virkus, Poisid köögis 2,
Ajakirjade Kirjastus, 2011, hind: 15,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1979, hind: 2,00 eurot
Linda Petti, Ühepajatoidud ja vormiroad,
Maalehe Raamat, 1997, hind: 6,00 eurot
Kalev Kesküla, Kalev Kesküla uus veinijuht,
Eesti Ekspressi Kirjastus, 2007, hind: 21,00 eurot
Michael Blomquist ja Peter Olzon, Kokteilid,
Sinisukk, 1999, hind: 14,00 eurot
Retseptid: Riitta Rantanen, Kaalujälgijate kokaraamat,
Kaalujälgijad, 1996, hind: 5,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1966, hind: 7,50 eurot
Heidi Vihma, Setost saarteni. Eesti perede lemmikretseptid,
Menu, 2011, hind: 14,00 eurot
Kokaraamatud all on 2301 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!