Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Aasia toidudAutor(id): Epp Mihkels
Kujundaja: Külli Kuusik
Kirjastus: AS Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2010
Originaalkeel:
ISBN: 9789949454426
Lehekülgi: 132
Sari: 100 rooga
Seisukord: heas korras raamat
Mõõdud: 225 × 228 mm
Suurus: suur formaat, kõva köide
Sisu:
Kauge ja eksootiline Aasia on paelunud oma kultuuri, traditsioonide ja toiduga alati ka Eesti inimesi. Järjest enam valitakse reisisihtpunktiks Aasia maad. Ning järjest laiemaks on muutunud eksootiliste toidukaupade ja -kohtade valik Eestis, tehes uued maitsenaudingud kättesaadavamaks ka kodumaal.
Raamatust leiad retsepte ja toiduvalmistamisjuhiseid, mille autor on kokku kogunud nii enda kui lähikondsete reisidelt ja maitserännakutelt. Põhirõhk on Kagu-Aasia maadel, nagu Jaapan, Vietnam, Kambodža ja Tai, mille toidukultuur on eriti põnev.
Märksõnad:
rahvustoidud
toiduvalmistamine
toitumistavad
kokaraamatud
Sari: 100 rooga
Hind:
15,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek ja Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1965, hind: 7,00 eurot
Karupoeg Puhhi kokaraamat,
Egmont Estonia, 2001, hind: 6,00 eurot
Tuuli Mathisen, Suupisted,
Varrak, 2017, hind: 19,00 eurot
Salme Masso, Seenetoidud,
Valgus, 1972, hind: 2,00 eurot
Vesta Reest, Minu köök. Toit talust ja turult,
Varrak, 2012, hind: 15,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1966, hind: 7,50 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 4,50 eurot
Kätlin Vainola. Toimetanud Esta Hainsalu, Meie pere kala-aabits,
Menu, 2017, hind: 8,00 eurot
Anni Arro, Salatid, pirukad, suupisted,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 10,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Kokaraamatud all on 2274 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!