Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Toiduainete säilitamine. Hoidistamine, külmutamine, kuivatamine, suitsutamineAutor(id): Gabriele Lehari
Kirjastus: Sinisukk
Linn: Tallinn
Aasta: 2010
Originaalkeel: saksa keel
Tõlkija: Toomas Rosin
ISBN: 9789949147441
Lehekülgi: 128
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 137 × 198 mm
Suurus: tavaformaadist pisut väiksemas formaadis, kõvas köites raamat
Sisu:
Soovite nautida oma aia rikkalikku saaki ka talvel? Ei ole tahtmist iga päev poes käia? Kui nii, siis on see raamat just Teie jaoks. Siit saate nõuandeid säilitamise ja hoidistamise eri viisidest ja sellest, missugustele toiduainetele missugune viis sobib. Kui hoidistamise kord on hästi läbi mõeldud, siis on Teil kodus alati rikkalik valik värskeid ja konserveeritud toiduaineid.
Hind:
9,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Salme Masso, Rahvaste toite,
Valgus, 1978, hind: 5,00 eurot
Angeelika Kang, Maire Suitsu, Lia Virkus, Kalaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 4,00 eurot
M. Suurorg, Praktiline perenaine,
Eesti Raamat, 1985, hind: 2,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 5,00 eurot
Peeter Kard, Jahimehe köök. Toite ulukilihast,
Valgus, 1992, hind: 13,00 eurot
Silvi Kohu (koostaja), Pizzad ja lahtised pirukad,
OÜ Ata-Raamat, 2001, hind: 4,50 eurot
Rosalba Gioffrè, Mollie Thomson, Sara Vignozzi, Küpsised,
Sinisukk, 2002, hind: 3,00 eurot
John Bear, Marina Bear ja Tanja Zeryck, Köögiprohmakate praavitamise käsiraamat,
Ersen, 2005, hind: 7,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1985, hind: 5,00 eurot
Merrit Kiho, Püssiga köögis. 50 maitsekat ulukirooga,
Ajakirjade Kirjastus, 2015, hind: 25,00 eurot
Kokaraamatud all on 2313 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!