Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Ahjusoojad saiad-leivad. Samm-sammultAutor(id): Heivi Peterson
Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2008
Originaalkeel:
ISBN: 9789949427987
Lehekülgi: 96
Sari: 100 rooga
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 170x205
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega
Sisu:
SEE KASUTATUD RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 037
Raamat on õpetlik ja inspireeriv kõigile, kellele meeldib küpsetada. Esmakordselt õpetame ka erinevate palmiksaiade põimimist ja juuretise valmistamist, mida võib kasutada nii leiva kui ka saiataina tegemiseks. Lisaks sellest, kuidas kergitada saiatainast korvis ning kuidas toimida, et leiva-saia küpsetamine alati õnnestuks.
Sari: 100 rooga
kokaraamatud
Hind:
15,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek ja Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1965, hind: 7,00 eurot
Karupoeg Puhhi kokaraamat,
Egmont Estonia, 2001, hind: 6,00 eurot
Tuuli Mathisen, Suupisted,
Varrak, 2017, hind: 19,00 eurot
Salme Masso, Seenetoidud,
Valgus, 1972, hind: 2,00 eurot
Vesta Reest, Minu köök. Toit talust ja turult,
Varrak, 2012, hind: 15,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1966, hind: 7,50 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 4,50 eurot
Kätlin Vainola. Toimetanud Esta Hainsalu, Meie pere kala-aabits,
Menu, 2017, hind: 8,00 eurot
Anni Arro, Salatid, pirukad, suupisted,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 10,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Kokaraamatud all on 2274 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!