Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Hakkliha. Pisikesest frikadellist pikkpoisiniAutor(id): Indrek Kivisalu ja Rudolf Visnapuu
Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2012
Originaalkeel:
ISBN: 9789949502271
Lehekülgi: 104
Seisukord: heas korras raamat
Mõõdud: 176 × 249 mm
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Hakkliha on kõige popim lihatooraine! Eestlased teevad ja söövad meelsasti nii pikkpoissi, hakklihakastet, ühepajatoite, frikadellisuppi kui hakklihatäidisega pannkooke. Mõnda neist võiks vaat et suisa rahvustoiduks nimetada. Aga ka nende lihtsate ja kõigile tuttavate roogadega saab fantaseerida ning neid huvitavamaks timmida. Hakkliha on nii põnev tooraine, et sellest on võimalik valmistada väga-väga palju erinevaid toite. Selleks on vajad vaid veidikene julgust ja fantaasiat. Raamat jagab mõtteid ja näpunäiteid hakkliha koduseks kasutamiseks nii traditsioonilisel viisil kui ka pisut uuenduslikumalt, tehes seda kõike autorite silmadega nähtuna ja nende kodustele harjumustele toetudes.
Hind:
14,00 EUROtsing autori järgi:
Indrek Kivisalu, Tiiu Ohvril; toimetaja Tiiu Marran, Väiketootja tootearendusest. Kuidas oma tootega maitsekeeli tabada,
Põlvamaa Arenduskeskus, 2014, hind: 11,00 eurot
Koostanud Tiiu Maran ja Kaire Mets; retseptid: Indrek Kivisalu, Risto Toome, Māris Astičs, Reinis Stalbovs, Kohalik toit. Parimad palad naabrite köögist. Vietējie ēdieni. Populārākās receptes kaimiņu virtuvē,
Foodart, Põlvamaa Arenduskeskus, 2013
Sirje Rekkor, Anne Kersna, Maire Merits, Indrek Kivisalu, Dina Aarma, Õile Aavik, Eewe Kärblane, Ülle Kruuda, Liis Animägi, Kulinaaria,
Argo, 2013
Indrek Kivisalu; Veinitekstid: Imre Uussaar, Pidulikud pühapäevalõunad,
Ajakirjade Kirjastus, 2008
traditsioonilise seto söögi ja joogiga seotud teadmised ja retseptid kogus, uuris ja kirjutas kokku Laivi Mesikäpp, traditsioonilise seto söögi uuendas ja kirjutas kokku Indrek Kivisalu ; toidud valmistasid Viive Palok, Laivi Mesikäpp, Indrek Kivisalu, Seto köök põlvest põlve. Meremäe kandist,
Setomaa Tulevik, 2012
Sirje Rekkor, Anne Kersna, Maire Merits, Indrek Kivisalu, Liis Animägi, Õnnela Muuga, Praktiline kulinaaria,
Argo TTP OÜ, 2013
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Rudolf Visnapuu, Riisiraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 8,00 eurot
Anya von Bremzen, Kokakunsti eripäradest nõukogude korra tingimustes. Mälestusi toidust ja igatsusest,
Tänapäev, 2014, hind: 25,00 eurot
Kätlin Vainola. Toimetanud Esta Hainsalu, Meie pere kala-aabits,
Menu, 2017, hind: 8,00 eurot
Peeter Kard, 33 šašlõkki,
Perona, 1990, hind: 5,00 eurot
Victoria Zak, 20 000 saladust tee kohta. Kuidas saada ravimtaimedest suurimat kasu,
Ersen, 2004, hind: 10,00 eurot
Koostanud: Klaire Kolmann ja Kairi-Kaia Truusa, Ravitoitude kokaraamat. Kuidas toidu abil terveks saada ja terveks jääda,
Agitaator, 2012, hind: 15,00 eurot
Koostanud: Silvi Kohu, Koogid. Plaadikoogid, vormikoogid, keeksid,
AS ATA, 1993, hind: 8,00 eurot
Koostanud: Marje Sepp, Pizzad,
Perioodika, 1993, hind: 3,00 eurot
Head kastmed,
Varrak, 2005, hind: 8,00 eurot
Jennifer Lee, Viie minuti tassikoogid. Peaaegu 100 oivalist mikrolaineahjukooki,
Sinisukk, 2015, hind: 15,00 eurot
Kokaraamatud all on 2306 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!