Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Jaapani toiteAutor(id): Joakim Lundblad, Bruno Ehrs, Dag Hermelin
Kirjastus: Valgus
Linn: Tallinn
Aasta: 2006
Originaalkeel: rootsi keel
Tõlkija: Katrin Tombak
ISBN: 9985681770 (köites) 9985681170 (vale) 9789985681176
Lehekülgi: 113
Seisukord: kaaned, selg ja nurgad pisut kulunud ja määrdunud, sisu olemas, puhas ja korralik
Mõõdud: 200 × 290 mm
Suurus: suures formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL 038
Jaapani köögi rikkalikust retseptivaramust on sellesse raamatusse valitud kimbuke lihtsaid ja kiiresti valmistatavaid koduseid toite lihast või kalast jt mereandidest, riisist või nuudlitest, seentest ja köögiviljadest.
Jaapani road on väga tervislikud, näevad isuäratavad välja ja maitsevad oivaliselt. Loodetavasti pakub elamuse ka nende valmistamine.
Märksõnad
rahvustoidud
toitumistavad
Jaapan
kokaraamatud
Hind:
15,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek ja Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1965, hind: 7,00 eurot
Karupoeg Puhhi kokaraamat,
Egmont Estonia, 2001, hind: 6,00 eurot
Tuuli Mathisen, Suupisted,
Varrak, 2017, hind: 19,00 eurot
Salme Masso, Seenetoidud,
Valgus, 1972, hind: 2,00 eurot
Vesta Reest, Minu köök. Toit talust ja turult,
Varrak, 2012, hind: 15,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1966, hind: 7,50 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 4,50 eurot
Kätlin Vainola. Toimetanud Esta Hainsalu, Meie pere kala-aabits,
Menu, 2017, hind: 8,00 eurot
Anni Arro, Salatid, pirukad, suupisted,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 10,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Kokaraamatud all on 2274 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!