Teema: Joogid
Pealkiri:
VeinijuhtAutor(id): Kalev Kesküla
Kujundaja: Tõnu Kaalep
Kirjastus: Eesti Ekspressi Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2005
Originaalkeel:
ISBN: 9985953452
Lehekülgi: 400
Seisukord: kohati kulunud ja teibiga tugevdatud kaaned, veidi kulunud leheservad, normaalses seisukorras sisu
Mõõdud: 130 × 216 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmes köites
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 084
Kalev Kesküla veinijuht on esimene eesti keeles kirjutatud veinileksikon. Teos annab ülevaate kõigist tähtsamatest veinimaadest, nende ajaloost, veinipiirkondadest ja viinamarjasortidest. Iga veinimaa ülevaate järel on meie kauplustes esindatud veinide ja nende tootjate tutvustus. Raamatus on üle 400 veinisoovituse koos foto, maitsekirjelduse ja toidusoovitusega. Põhjalikud registrid aitavad leida lemmikveini või huvipakkuvat tootjat. Leksikon on mõeldud aitama nii veinisõpra kui juhuostjat.
Peatüki "Veini valmistamine" kirjutas Arne Pajula. Peatüki "Moldova" kirjutas Andre Peremees.
veinitööstus, vein, sordid, teatmikud
Hind:
14,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek ja Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1965, hind: 7,00 eurot
Karupoeg Puhhi kokaraamat,
Egmont Estonia, 2001, hind: 6,00 eurot
Tuuli Mathisen, Suupisted,
Varrak, 2017, hind: 19,00 eurot
Salme Masso, Seenetoidud,
Valgus, 1972, hind: 2,00 eurot
Vesta Reest, Minu köök. Toit talust ja turult,
Varrak, 2012, hind: 15,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1966, hind: 7,50 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 4,50 eurot
Kätlin Vainola. Toimetanud Esta Hainsalu, Meie pere kala-aabits,
Menu, 2017, hind: 8,00 eurot
Anni Arro, Salatid, pirukad, suupisted,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 10,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Kokaraamatud all on 2274 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!