Teema: Keel ja kirjandus
Pealkiri:
Очерки по истории эстонской литературыAutor(id): Карл Ристикиви; предисловие: Тойво Таса
Kirjastus: Радуга
Linn:
Aasta: 1997
Originaalkeel: eesti keel
Tõlkija: Вера Прохоровая и Айн Тоотс
ISBN: 9985913612
Lehekülgi: 245
Seisukord: raamatukogust kustutatud eksemplar templite ja kirjetega
Mõõdud: 140 × 215 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
КНИГА НАХОДИТСЯ НА СКЛАДЕ. БУДЕТ ДОСТУПНА ЦЕРЕЗ 3-5 ДНЕЙ ПОСЛЕ ОПЛАТЫ СЧЕТА. X008
Raamat annab ülevaate eesti kirjanduse ajaloost aastatel 1800-1940.
Originaali pealkiri Eesti kirjanduse lugu. Vene keeles
Märksõnad
kirjandusajalugu
eesti
kirjandusajalugu
Hind:
11,00 EURTeema
Kultuur alla viimati lisatud:
Peter Lewis, Võitluskunstide müüdid ja legendid,
Byronet, 2002, hind: 15,00 eurot
Maaja Hage, Kõnelema! Harjutusi suulise väljendusoskuse arendamiseks koos õpetuste ja soovitustega,
Koolibri, 1994, hind: 14,00 eurot
Argo Mund ja Ellen Uuspõld, Õpetusi ja harjutusi algajale keeletoimetajale,
Tartu Ülikooli Kirjastus, 2009, hind: 6,00 eurot
Mari Mets, Suhtlusvõrgustikud reaalajas: võru kõnekeele varieerumine kahes Võrumaa külas,
Tartu Ülikooli Kirjastus, 2010, hind: 10,00 eurot
Toimetanud Katrin Maiste, Mart Meri ja Raina Reiljan, Eesti keel ja kultuur maailmas III,
Eesti Instituut, 2009, hind: 4,00 eurot
peatoimetaja Marin Laak; koostajad ja toimetajad: Ene-Reet Soovik, Elle-Mari Talivee, Jason Finch, Anu Printsmann, Methis 2019/24. Kirjanduslikud linnauuringud,
Tartu Ülikooli Kirjastus, 2019, hind: 7,00 eurot
Ю. М. Лотман, Беседы о русской культуре. Быт и традиции русского дворянства (XVIII - начало XIX века),
Искусство, 1994, hind: 10,00 eurot
August Gailit. Kirjad Eesti Kirjanike Kooperatiivile,
Eesti Kirjandusmuuseum, 1999, hind: 6,00 eurot
Jean Anthelme Brillat-Savarin, Maitse füsioloogia ehk mõlgutused kõrgemast gastronoomiast,
Tänapäev, 2014, hind: 25,00 eurot
Ugo Bardi, Seneca efekt. Miks kõik kasvab aeglaselt, aga variseb kokku kiiresti. Raport Rooma Klubile,
Hea Lugu, 2018, hind: 23,00 eurot
Kultuur all on 4735 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!