Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Klassikaline kokaraamat. Enam kui 650 lihtsat nippi ja 400 läbiproovitud retseptiAutor(id):
Kirjastus: Varrak
Linn: Tallinn
Aasta: 2009
Originaalkeel: inglise keel
Tõlkija: Lii Tõnismann
ISBN: 9789985319093
Lehekülgi: 464
Seisukord: kaaned pisut kulunud, paar plekki sees, muidu korralik raamat
Mõõdud: 182 × 252 mm
Suurus: suures formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Selles mahukas, 400 isuäratava retseptiga kokaraamatus on rohkelt häid nõuandeid põhiliste toiduvalmistamistehnikate omandamiseks. Olgu tegemist maitsva puljongi või kastme valmistamisega, liha või köögivilja puhastamisega, kookide või saiade küpsetamisega – väärt teadmisi leiavad siit nii algajad kui ka vilunud kokad.
Raamat on kergesti kasutatav, iga toiduainete rühma juures õpetatakse nende töötlemise põhioskusi, mis on põhjalikult lahti seletatud ja fotodega illustreeritud. Eraldi käsitletakse kala ja mereande, liharoogasid, pastat, küpsetisi ja magustoite ning hoidiseid.
Originaali pealkiri Step-by-step cook book : over 650 easy-to-follow tecniques and 400 triple-tested recipes. Eesti keeles
Märksõnad:
kokaraamatud
Hind: -
![](d1/graaf/info.gif)
Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Klassikaline kokaraamat. Enam kui 650 lihtsat nippi ja 400 läbiproovitud retsepti, , Varrak 2009Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Alfred Elmar Lepp, Toortaimtoitlaste toitude valmistamisõpetus,
Ilutrükk, 1992, hind: 5,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 3,50 eurot
Maire Suitsu, Kodukoka tarkuseraamat. Asendamatu abimees köögis. Köögileksikon A-Y,
Varrak, 2002, hind: 18,00 eurot
Kätlin Vainola. Toimetanud Esta Hainsalu, Meie pere kala-aabits,
Menu, 2017, hind: 8,00 eurot
Lena Holmsäter, Ulukiroad. Kaasaegne toit metsast,
Maalehe Raamat, 2005, hind: 15,00 eurot
Helgi Oras, Koduveinid,
Katherine, 1991, hind: 5,00 eurot
Peeter Kard, Kehva aja kokaraamat,
Perona, 1991, hind: 4,00 eurot
E. Reeder, Toiduainete säilitamine kodus,
Valgus, 1988, hind: 3,50 eurot
S. Masso, O. Relve, Supid ja ühepajatoidud,
Valgus, 1984, hind: 3,00 eurot
Linda Petti, Munatoite,
Valgus, 1987, hind: 2,50 eurot
Kokaraamatud all on 2306 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!