Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Saiad, pirukad ja koogidAutor(id): Kristi Pitkänen, Anne-Reet Kaldoja
Kirjastus: Eesti Ajalehed
Linn: Tallinn
Aasta: 2011
Originaalkeel: eesti keel
ISBN: 9789949478712
Lehekülgi: 112
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 212x76 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Siit raamatust leiad küpsetiste-kookide retsepte, mis valdavalt olid eesti kodudes populaarsed umbes 20-30 aastat tagasi. Sellised lapsepõlve lemmikud nagu kirju koer, kass Arturi kook, pähklid, karamellkook ... Näpuotsaga on juures ka uuemate kookide retsepte, meie laste lapsepõlve lemmikuid: tiramisu, maasika-jogurtitort, pirnikook kondenspiimaga jne.
Et küpsetamine paremini sujuks, on raamatus ka hulganisti nippe ja vihjeid maailma parima koduse koogi küpsetamiseks, toiduainete mahu ja kaalu vahekordade tabel, põhitaignate – biskviit-, mure-, leht- ja keedutaigna – retseptid ning küpsemisajad ja ahjutemperatuurid küpsetamisel. Retseptiraamatut saad ise täiendada. Pane kirja omaenda küpsetamisnipid, küpsetusahju „iseloom”, pere maitse-eelistused jne. Iga retsepti juures on joonestik, kuhu saad välja arvutada oma küpsetusvormi ja sööjate seltskonna suurusele vastavad koostisainete kogused, et miski küpsetamise käigus ei ununeks.
Hind:
10,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Toomas Tiivel, Maailma napsid,
Kammerdisain OÜ, 2016, hind: 23,00 eurot
Colin Grodnik, Debbie Grodnik, 365 suppi. Erinev supp aasta igaks päevaks,
Odamees, 2005, hind: 8,00 eurot
Marika Vingissar, Kokkuhoiu kokaraamat [50 retsepti],
Ühinenud Ajakirjad, 2021, hind: 5,00 eurot
Koostanud Maria Kagan, Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (1. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot
Maria Kagan (koostaja), Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (2. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Angeelika Kang, Süües terveks ja kauniks! Oled see, mida sööd,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 8,00 eurot
koostajad: Julia Kornejeva, Irina Krivorukova; teksti autor: Julia Kornejeva; toimetaja: Pia Ehasalu, Peeter I kokaraamat,
Tallinna Linnamuuseum, 2022, hind: 14,00 eurot
Roland Gööck, Tee. 50 retsepti kogu maailmast Hans Joachim Döbbelini fotodega,
Avita, 2001, hind: 10,00 eurot
Aive Luigela, Hoidised,
Varrak, 2010, hind: 26,00 eurot
Kokaraamatud all on 2316 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!