Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Roosõielised Linda Petti köögisAutor(id): Linda Petti
Kujundaja: Ants Säde
Kirjastus: Valgus
Linn: Tallinn
Aasta: 1992
Originaalkeel:
ISBN: 5-440-00849-7
Lehekülgi: 112
Seisukord: kasutatud raamat, kaaned kohati kulunud, kaante ja lehtede ülaservad veidi katki, sisu olemas ja loetav
Mõõdud: 136 × 208 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
#T003# RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 037
Roosõieliste sugukonda kuulub hulk Eestis kasvavaid viljapuid ja marjataimi. Lugeja saab neist lühiülevaate ja kulinaari soovitused, kuidas vilju värskena serveerida, neist toite valmistada ja talveks tagavarasid soetada.
Tutvustatakse ka soojematelt maadelt pärinevaid vilju.
Märksõnad:
roosõielised
toiduvalmistamine
toiduretseptid
Hind:
4,00 EUROtsing autori järgi:
Linda Petti, Tomat ja tema sugulased,
Varrak, 1993, hind: 3,00 eurot
Linda Petti, Munatoite,
Valgus, 1987, hind: 2,50 eurot
Linda Petti, Kartulitoite,
Valgus, 1989, hind: 2,00 eurot
Linda Petti, Kokaraamat poissmeestele,
1991, hind: 1,50 eurot
Linda Petti, Ühepajatoidud ja vormiroad,
Maalehe Raamat, 1997, hind: 6,00 eurot
Linda Petti, Prantsuse köök,
Ilmavalgus, 1995, hind: 6,00 eurot
Linda Petti, Austria köök,
Ilmavalgus, 1996, hind: 7,00 eurot
Linda Petti, Tere, Ameerika. Kulinaarne teekond jänkidemaal,
Maalehe Raamat, 1998, hind: 7,00 eurot
Linda Petti, Mitu uut ja maitsvat suutäit,
Maalehe raamat, 1997, hind: 4,00 eurot
Linda Petti, 236 kartulirooga,
Ilmavalgus, 1995, hind: 4,00 eurot
Linda Petti, Supipiibel,
Maalehe Raamat, 1995, hind: 8,00 eurot
Koostanud: Linda Petti, Perenaise meelespea. Kasutamiseks perenaistele toitude valmistamisel Tartu Konservitehase toodetest,
Eesti NSV Toiduainete Tööstuse Ministeerium, 1969, hind: 2,00 eurot
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Täielik kokaraamat. Kokaraamat nii väikestele kui suurtele peredele. Üle 1500 retsepti,
Varrak, 2006, hind: 18,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Koostanud Silvi Kohu, Pannkoogid. Soolased ja magusad,
Ata-Raamat, 2002, hind: 6,00 eurot
Toomas Tiivel, Maailma napsid,
Kammerdisain OÜ, 2016, hind: 23,00 eurot
Colin Grodnik, Debbie Grodnik, 365 suppi. Erinev supp aasta igaks päevaks,
Odamees, 2005, hind: 8,00 eurot
Marika Vingissar, Kokkuhoiu kokaraamat [50 retsepti],
Ühinenud Ajakirjad, 2021, hind: 5,00 eurot
Koostanud Maria Kagan, Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (1. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot
Maria Kagan (koostaja), Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (2. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot
Angeelika Kang, Süües terveks ja kauniks! Oled see, mida sööd,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 8,00 eurot
koostajad: Julia Kornejeva, Irina Krivorukova; teksti autor: Julia Kornejeva; toimetaja: Pia Ehasalu, Peeter I kokaraamat,
Tallinna Linnamuuseum, 2022, hind: 14,00 eurot
Kokaraamatud all on 2316 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!