Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Suur leivaraamatAutor(id): Maire Suitsu. Toimetanud: Lea Arme
Kujundaja: Päivi Palts
Kirjastus: Varrak
Linn: Tallinn
Aasta: 2010
Originaalkeel:
ISBN: 9789985321041
Lehekülgi: 304
Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 175 × 221 mm
Suurus: tavaformaadist veidi suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Suure leivaraamatu esimene pool õpetab küpsetama kogu maailma leibu alates algelistest lameleibadest kuni legendaarsete Pariisi bagettideni. Tähelepanu keskpunkti on tõstetud taina kergitamine looduslike juuretiste ja eeltainastega. Haputainast nisuleiva saladusi jagavad lugejale Lääne-Euroopa ja USA kodu- ja profipagarid, rukkileiva eestkõnelejateks on meie oma usinad koduleiburid.
Keerukamate tegevuste sõnalistele juhenditele ja pildiseeriatele pakuvad tuge videod, mille aadresslingid leiate ajaveebist www.leivaraamat.blogspot.com. Raamatu teine pool pakub teavet leivaga ümberkäimiseks ning rohkesti ideid ja retsepte nii rukki- kui nisuleiva kasutamiseks.
Märksõnad:
leib
rukkileib
leivategu
kokaraamatud
Hind:
36,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Anita Pasopa ja Milda Peterson, Kokaraamat,
Valgus, 1968, hind: 6,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 5,00 eurot
Erik Enden ja Alvar Andres Virkus, Poisid köögis 2,
Ajakirjade Kirjastus, 2011, hind: 15,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1979, hind: 2,00 eurot
Linda Petti, Ühepajatoidud ja vormiroad,
Maalehe Raamat, 1997, hind: 6,00 eurot
Kalev Kesküla, Kalev Kesküla uus veinijuht,
Eesti Ekspressi Kirjastus, 2007, hind: 21,00 eurot
Michael Blomquist ja Peter Olzon, Kokteilid,
Sinisukk, 1999, hind: 14,00 eurot
Retseptid: Riitta Rantanen, Kaalujälgijate kokaraamat,
Kaalujälgijad, 1996, hind: 5,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1966, hind: 7,50 eurot
Heidi Vihma, Setost saarteni. Eesti perede lemmikretseptid,
Menu, 2011, hind: 14,00 eurot
Kokaraamatud all on 2301 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!