Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Kirg. ToitAutor(id): Margit Hakomaa, Laura Kallasvee, Ester Kannelmäe
Kujundaja: Rauno Pello
Kirjastus: Pilgrim
Linn: Tallinn
Aasta: 2008
Originaalkeel:
ISBN: 9789985993552
Lehekülgi: 288
Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 230x230 mm
Suurus: suures formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Juba vanad eestlased teadsid, et armastus käib kõhu kaudu ning sugujõu suurendamiseks peab sööma sibulat ja kala. Populaarsed armuroad on austrid ja šokolaad ning teatakse, kuidas vanilje, tšilli ja paljud teised vürtsid kirge sütitavad. Aga vähesed teavad seda, et Vana-Kreeka arstid käskisid patsientidel meheväe suurendamiseks süüa sada seedermänniseemet päevas või et hapukapsas tõstab naistel orgasmide kvaliteeti.
Afrodisiakume ehk kiretekitajaid on aastatuhandeid kõrgelt hinnatud lihtsal inimlikul põhjusel, et teatud toidud viivad mõtted riivatutele rõõmudele, annavad jõudu armatsemiseks ja muudavad voodielu seikluslikumaks. Nüüd on need iidsed ja moodsad teadmised kaante vahele koondatud. On valminud raamat, mille abil hillitsetud iha pulbitsema panna, erutavaid elamusi tekitada ja armuelu vürtsitada.
Teos pakub põnevat avastamisrõõmu nii värskelt armunutele kui ka kuldpulmadeni jõudnud abielupaaridele.
Toidu valmistamisse ning ellu ühtmoodi kirglikult suhtuv Margit Hakomaa on aastatepikkuse õppimise ja katsetamisega koolitanud end armuroogade spetsialistiks. Raamatus on pea poolsada retsepti, mis mõjuvad mujalegi kui pelgalt maitsemeelele. Naudi neid isuäratavaid kiretoite kallima, nautlejatest sõprade või maailma parima armukese – iseendaga.
Duo Laura Kallasvee ja Ester Kannelmäe viivad lugeja õrna ja imelisse maailma, kus kehtib vaid armastus – söögi ja inimeste vastu. Joovastu ilust, tunne hõrkude armuroogade lõhna ja maitset, ligihiilivat elevust ning vastupandamatut soovi erutavasse fantaasiasse sukelduda.
Kiretoitudega sobivad seksuaalsed saundid valisid raamatusse melomaanid Siim Nestor ja Heidy Purga, kes teavad, kuidas armastus ja erootika muusika keeles kõlavad. Kire kõrghetked helendavalt ekraanilt noppis välja filmigurmaan Katrin Rajasaare.
Märksõnad:
toidud
toiduained
joogid
afrodisiakumid
armastus
kokaraamatud
Hind:
9,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Anni Arro, Salatid, pirukad, suupisted,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 10,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Karin Padernik, Köögiviljatoidud,
Põllumajandusliku Kirjastusühistu Agronoom Kirjastus, 1943, hind: 5,00 eurot
Suur kokaraamat,
Varrak, 2003, hind: 25,00 eurot
Lia Virkus, Nelly Vahtramaa, Tatratoidud 2. Toortatratornidest küpsisetordini,
Ajakirjade Kirjastus, 2016, hind: 13,00 eurot
Adeline Tannbaum, Keedu- ja majapidamis-juht. 25-a. juubeli väljaanne,
1926, hind: 16,00 eurot
Koostanud Jüri Liiv, Minu vanaema mikrolaineahi. Raamat neile, kes armastavad hästi süüa, kel pole kodus valge põlle ja supikulbiga vanaema, kuid on mikrolaineahi,
Inorek, 1994, hind: 4,00 eurot
Eve Kuslap, Korilase kokaraamat: seened,
Nõiaraamat, 2004, hind: 8,00 eurot
Kätlin Vainola. Toimetanud Esta Hainsalu, Meie pere kala-aabits,
Menu, 2017, hind: 8,00 eurot
Irma Järvinen, Lasse Kosonen, Marita Joutjärvi, Parimad söögiseened ja maitsvaimad seenehõrgutised,
Sinisukk, 1999, hind: 22,00 eurot
Kokaraamatud all on 2272 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!