Teema: Joogid
Pealkiri:
Minu esimene veiniraamatAutor(id): Mikael Mölstad
Kirjastus: Varrak
Linn: Tallinn
Aasta: 2003
Originaalkeel: rootsi keel
Tõlkija: Vilik Tiko
ISBN: 998530716X
Lehekülgi: 96
Seisukord: korralik raamat
Mõõdud: 165 × 241 mm
Suurus: tavaformaadist veidi suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Suurepärane sissejuhatus neile inimestele, kes tahavad veinide päritolu ja eri maitseomaduste kohta algteadmisi saada. Raamatus antakse ülevaade veinisortidest, veinivalmistamise ajaloost, tänapäevasest veinitootmise tehnoloogiast, veinide hindamise kriteeriumidest ning tuntumatest veinipiirkondadest ja nende eripärast.
Raamat on valminud koostöös Rootsi kirjastusega Millhouse Förlag AB.
Originaali pealkiri Första vin boken. Eesti keeles
Veiniterminite sõnastik lk. 49-50
Märksõnad
vein
veinitööstus
kaubatundmine
veinivalmistamine
vein
veinitööstus
geograafia
käsiraamatud
Hind:
19,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Britt Paju, Ümber laua. Meeleolukad eined pere ja sõpradega,
Rahva Raamat AS, 2021, hind: 17,00 eurot
Toivo Niiberg, Priit Põldma, Aia- ja metsasaaduste säilitamine. Hapendamine,
Maalehe Raamat, 1997, hind: 7,00 eurot
Peeter Kard, Kehva aja kokaraamat,
Perona, 1991, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, 33 toitu kloostri moodi,
Perona, 1991, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, Hoidised aedviljadest,
kirjandusühistu Teadus, 1992, hind: 4,00 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek ja Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1965, hind: 7,00 eurot
Karupoeg Puhhi kokaraamat,
Egmont Estonia, 2001, hind: 6,00 eurot
Tuuli Mathisen, Suupisted,
Varrak, 2017, hind: 19,00 eurot
Salme Masso, Seenetoidud,
Valgus, 1972, hind: 2,00 eurot
Vesta Reest, Minu köök. Toit talust ja turult,
Varrak, 2012, hind: 15,00 eurot
Kokaraamatud all on 2274 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!