Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Praetud lihatoidudAutor(id):
Kirjastus: International Masters Publishers AB
Linn:
Aasta: 2012
Originaalkeel:
ISBN: 9789955610502
Lehekülgi: 64
Sari: Maitseid maailmast. Retseptide kuldsari
Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 170 × 205 mm
Suurus: tavaformaadis kõvade kaantega
Sisu:
#T213# RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 130
Sari: Maitseid maailmast. Retseptide kuldsari
Veise-, sea-, lamba-, vasikaliha – aga võib-olla linnuliha? Sellest raamatust leiad palju maitsvaid, pannil valmistatud liharoogasid, mis sobivad pakkumiseks igal puhul – nii lõunasöögiks koos perega kui ka elegantseks õhtusöögiks tuttavatele.
Hind:
5,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Alfred Elmar Lepp, Toortaimtoitlaste toitude valmistamisõpetus,
Ilutrükk, 1992, hind: 5,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 3,50 eurot
Maire Suitsu, Kodukoka tarkuseraamat. Asendamatu abimees köögis. Köögileksikon A-Y,
Varrak, 2002, hind: 18,00 eurot
Kätlin Vainola. Toimetanud Esta Hainsalu, Meie pere kala-aabits,
Menu, 2017, hind: 8,00 eurot
Lena Holmsäter, Ulukiroad. Kaasaegne toit metsast,
Maalehe Raamat, 2005, hind: 15,00 eurot
Helgi Oras, Koduveinid,
Katherine, 1991, hind: 5,00 eurot
Peeter Kard, Kehva aja kokaraamat,
Perona, 1991, hind: 4,00 eurot
E. Reeder, Toiduainete säilitamine kodus,
Valgus, 1988, hind: 3,50 eurot
S. Masso, O. Relve, Supid ja ühepajatoidud,
Valgus, 1984, hind: 3,00 eurot
Linda Petti, Munatoite,
Valgus, 1987, hind: 2,50 eurot
Kokaraamatud all on 2306 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!