Teema: Joogid
Pealkiri:
Puuvilja- ja marjaveini valmistamise õpetus. Praktiline käsiraamat puuvilja- ja marjaveini valmistamiseks väiketööstusele ja koduseks otstarbeks. 41 joonisega tekstisAutor(id): V. J. Sõtsjanko
Kirjastus: Loodus
Linn: Tartu
Aasta: 1931
Originaalkeel:
Lehekülgi: 80
Seisukord: kohati kulunud ja määrdunud kaaned, pisut määrdunud lehed, sisu olemas ja loetav
Mõõdud: 145 × 215 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Sisu:
Sissejuhatus
Käärimisprotsess
Veinimahla valmistamine
Mahla käärimine
Mahla käärimine dr. Aumanni süsteemi järele
Mahla eest hoolitsemine pärast peakäärimist
Puuvilja-veini valmistamine
Marjaveini valmistamine
Vahuveini valmistamine
Veini vead ja haigused. Veini pastöriseerimine
3., trükk. Esitrükk: Tartu : Loodus, 1927
Märksõnad:
koduvein
tootmine
veinitööstus
käsiraamatud
Hind:
15,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek ja Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1965, hind: 7,00 eurot
Karupoeg Puhhi kokaraamat,
Egmont Estonia, 2001, hind: 6,00 eurot
Tuuli Mathisen, Suupisted,
Varrak, 2017, hind: 19,00 eurot
Salme Masso, Seenetoidud,
Valgus, 1972, hind: 2,00 eurot
Vesta Reest, Minu köök. Toit talust ja turult,
Varrak, 2012, hind: 15,00 eurot
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1966, hind: 7,50 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 4,50 eurot
Kätlin Vainola. Toimetanud Esta Hainsalu, Meie pere kala-aabits,
Menu, 2017, hind: 8,00 eurot
Anni Arro, Salatid, pirukad, suupisted,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 10,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Kokaraamatud all on 2274 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!