Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Kuidas valmib gluteenivaba pereroog? Laktoosivabad retseptidAutor(id): retseptid ja jutud: Heidit Kaio; toimetanud Velve Saar
Kujundaja: Mai Grepp
Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2017
Originaalkeel:
ISBN: 9789949394265 9789949881598 (vale)
Lehekülgi: 110
Sari: Pere ja Kodu raamat 6
Seisukord: heas korras raamat
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
Märksõnad
toiduvalmistamine
dieettoidud
gluteenivaba dieet
laktoositalumatus
nõuanded
kokaraamatud
Pere ja Kodu raamat
Hind: -

Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Kuidas valmib gluteenivaba pereroog? Laktoosivabad retseptid, retseptid ja jutud: Heidit Kaio; toimetanud Velve Saar, Ajakirjade Kirjastus 2017Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Otsing autori järgi:
Lia Virkus, Angeelika Kang (retseptid), Maire Suitsu (tekst), Õunakoogid,
Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 9,00 eurot
Retseptid: Riitta Rantanen, Kaalujälgijate kokaraamat,
Kaalujälgijad, 1996, hind: 5,00 eurot
Guido Kangur; retseptid: Andrus Laaniste, Elu on seiklus (fotoalbum). La vida es una aventura,
Koolibri, 2005, hind: 12,00 eurot
retseptid: Otavamedia OY ; koostanud ja toimetanud Katrin Reinmaa, Parimad pirukad. Soolased ja magusad,
Ühinenud Ajakirjad, 2016, hind: 5,00 eurot
retseptid kogus Aime Vilu, Kodused hoidised. Valik retsepte Olustvere hoidistemessilt,
Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskool, 2008, hind: 8,00 eurot
retseptide autorid: Õile Aavik, Reet Alunurm, Malle Kallus, Marika Kasvand, Marina Madisson, Tiina Mäeks, Eha Raal, Liia Saatre, Taisi Talviste; ; toimetaja Ingrid Krall; teostaja Janek Saareoja, Teraviljatoidud. Eesti retseptid,
TEA Kirjastus, 2015, hind: 7,00 eurot
retseptid: Tiina Lebane, Kristiina Lehola; toimetanud Kadri Suurmäe, Täiuslik pirn. Salatid, pirukad, magustoidud, koogid, hoidised,
Ajakirjade kirjastus, 2015, hind: 9,00 eurot
retseptid: Nikita Ulitin ja Ülle Saar ; tekstid: Signe Adamberg, Tiiu-Maie Laht, Tagli Pitsi, 20 toredat retsepti piimatoodetest,
Kiige RB, 2015, hind: 5,00 eurot
retseptid: Veronika Nuter; toimetaja Katrin Reinmaa, 76 isemoodi hoidist,
Forma Media, 2014, hind: 8,00 eurot
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,50 eurot
Retseptid ja tekst: Harri Ilves, Grillime aasta ringi,
Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 10,00 eurot
Tekst ja retseptid ning toidud valmistanud ja pildile seadnud: Maido Maiste, Meelis Maiste, Maiste söömingute aeg. Kodune gurmee,
Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 8,00 eurot
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Koostanud Väino Eskla, Maasikas aias ja köögis,
Maalehe Raamat, 2000, hind: 14,00 eurot
Salme Masso, Rahvaste toite,
Valgus, 1978, hind: 5,00 eurot
Angeelika Kang, Maire Suitsu, Lia Virkus, Kalaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 4,00 eurot
M. Suurorg, Praktiline perenaine,
Eesti Raamat, 1985, hind: 2,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 5,00 eurot
Peeter Kard, Jahimehe köök. Toite ulukilihast,
Valgus, 1992, hind: 13,00 eurot
Silvi Kohu (koostaja), Pizzad ja lahtised pirukad,
OÜ Ata-Raamat, 2001, hind: 4,50 eurot
Rosalba Gioffrè, Mollie Thomson, Sara Vignozzi, Küpsised,
Sinisukk, 2002, hind: 3,00 eurot
John Bear, Marina Bear ja Tanja Zeryck, Köögiprohmakate praavitamise käsiraamat,
Ersen, 2005, hind: 7,00 eurot
Kokaraamatud all on 2313 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!