Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Kuidas valmib gluteenivaba pereroog? Laktoosivabad retseptidAutor(id): retseptid ja jutud: Heidit Kaio; toimetanud Velve Saar
Kujundaja: Mai Grepp
Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2017
Originaalkeel:
ISBN: 9789949394265 9789949881598 (vale)
Lehekülgi: 110
Sari: Pere ja Kodu raamat 6
Seisukord: heas korras raamat
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
Märksõnad
toiduvalmistamine
dieettoidud
gluteenivaba dieet
laktoositalumatus
nõuanded
kokaraamatud
Pere ja Kodu raamat
Hind: -
Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Kuidas valmib gluteenivaba pereroog? Laktoosivabad retseptid, retseptid ja jutud: Heidit Kaio; toimetanud Velve Saar, Ajakirjade Kirjastus 2017Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Peeter Kard, 33 kevadsuppi,
Perona, 1991, hind: 3,50 eurot
Nadia Arumugam. Tõlke toimetanud Kai Nurmik, 1000 kastet, salsat, salatikastet ja dippi,
Varrak, 2014, hind: 23,00 eurot
Arvi Pitelkov, Silja Pitelkov, Grilliaabits. Grillimise ja BBQ põhitõed,
Rahva Raamat AS, 2018, hind: 20,00 eurot
Linda Petti, Prantsuse köök,
Ilmavalgus, 1995, hind: 8,00 eurot
Michael Blomquist ja Peter Olzon, Kokteilid,
Sinisukk, 1999, hind: 14,00 eurot
Nadežda Kaarma, Nadja väike koogiabi,
Menu, 2012, hind: 6,00 eurot
Toimetanud: Anna-Maija Tanttu, Viivi Variksaar, Head isu! Suur küpsetamisraamat. Parimad kodused retseptid küpsetamiseks,
Suur Eesti Raamatuklubi, 2001, hind: 12,00 eurot
Pille Enden, Ingver. Väega toidud,
Ajakirjade Kirjastus, 2016, hind: 9,00 eurot
Angeelika Kang, Maru, Kaie Mei, Raili Mikk; Koostanud: Siiri Kirikal, Oma Maitse retseptiraamat. Retseptiraamat 2005-2010,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 24,00 eurot
retseptid: Otavamedia OY ; koostanud ja toimetanud Katrin Reinmaa, Parimad pirukad. Soolased ja magusad,
Ühinenud Ajakirjad, 2016, hind: 5,00 eurot
Kokaraamatud all on 2266 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!