Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Parimad pühadetoidudAutor(id): tekst: Margit Mikk-Sokk, retseptid: Margit Mikk-Sokk, Ragnar Sokk
Kujundaja: Ragnar Sokk
Kirjastus: Tulip
Linn:
Aasta: 2015
Originaalkeel:
ISBN: 9789949964833
Lehekülgi: 304
Sari: Around the globe
Seisukord: veidi kulunud ja üsna pleekinud kaaned, sisu olemas, puhas ja korralik
Mõõdud: 218x155
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Raamatus on üle 320 hõrgutava pidutoidu retsepti 40 riigist. Sünnipäevade, pidude, tähtpäevade, laste sünnipäevade, jõulude, aastavahetuse, vastlapäeva, lihavõtete, jaanipäeva, mihklipäeva, emadepäeva, isadepäeva ja sõbrapäeva toidud. Ülevaade eestlaste ja paljude teiste rahvaste pühadetoitudest. Pühasid laiast maailmast. Maitsvaid toite, mida süüakse Hiina uusaasta, iftari, Mardi Grasi ja Cinco de Mayo ajal. Raamatu autoriteks on Margit Mikk-Sokk, kes on koostanud mitmeid kokaraamatuid, teinud Eesti Televisioonis kokasaadet „Köögitoimkond“ ja esinenud Kanal2 kokasaates „Lusikas“ ning Ragnar Sokk, kellel on magistrikraad Tallinna Tehnikaülikooli toiduainete tehnoloogia erialal.
Märksõnad:
Tulip OÜ
Around the globe
peod
pühad
tähtpäevad
toitumistavad
peotoidud
rahvustoidud
toiduvalmistamine
kokaraamatud
Hind:
23,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Koostanud Silvi Kohu, Pannkoogid. Soolased ja magusad,
Ata-Raamat, 2002, hind: 6,00 eurot
Toomas Tiivel, Maailma napsid,
Kammerdisain OÜ, 2016, hind: 23,00 eurot
Colin Grodnik, Debbie Grodnik, 365 suppi. Erinev supp aasta igaks päevaks,
Odamees, 2005, hind: 8,00 eurot
Marika Vingissar, Kokkuhoiu kokaraamat [50 retsepti],
Ühinenud Ajakirjad, 2021, hind: 5,00 eurot
Koostanud Maria Kagan, Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (1. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot
Maria Kagan (koostaja), Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (2. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,00 eurot
Angeelika Kang, Süües terveks ja kauniks! Oled see, mida sööd,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2005, hind: 8,00 eurot
koostajad: Julia Kornejeva, Irina Krivorukova; teksti autor: Julia Kornejeva; toimetaja: Pia Ehasalu, Peeter I kokaraamat,
Tallinna Linnamuuseum, 2022, hind: 14,00 eurot
Roland Gööck, Tee. 50 retsepti kogu maailmast Hans Joachim Döbbelini fotodega,
Avita, 2001, hind: 10,00 eurot
Aive Luigela, Hoidised,
Varrak, 2010, hind: 26,00 eurot
Kokaraamatud all on 2316 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!